PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570991}

Kobieta w czerni

The Woman in Black
2012
6,3 100 tys. ocen
6,3 10 1 99603
5,7 30 krytyków
Kobieta w czerni
powrót do forum filmu Kobieta w czerni

Królik

ocenił(a) film na 4

Chyba najbardziej przerażające w tym filmie są zabawki małego "błotnego chłopczyka" ( najgorszy hcyba był królik w kapeluszu). Scenariusz taki sobie, aktorzy może i lepsi (Daniel nawet daje rade tym bardziej ze za złego aktora go nie uwarzam), "kobieta w czerni" (:/) w ciemną noc może i przerażająca ale chyba tylko dlatego ze strasznie się wydziera. co do zakończenia to niestety zgodzić sie nie moge ze jest w jakikolwiek zaskakujące bo patrząc na "horrory" z ostatnich lat to zawsze w ostatnich 3 minutach filmu dzieje sie coś "zaskakującego". Tyle moja ocena 4/10 normalnie byłoby pewnie 3 ale bardzo podbała mi sie scenografia i rekwizyty -ale to już takie moje własne zboczenie.

ocenił(a) film na 7
biesoir

Z tymi zabawkami masz rację.. Cały czas się zastanawiałam, jak można mieć takie psychodeliczne lalki, sztuczne małpy itd.. brr..
Ale cóż, taka już domena horrorów "__"

ocenił(a) film na 4
oranzada_w_proszku_fw

Ja do dnia dzisiejszego mam słomianego konika mojej mamy którym bawiła sie w dzieciństwie na szczęście jest w pudełku za kartonami na samym dnie szafy.... tak na wszelki wypadek gdyby wapadł na pomysł zeby w nocy wyjśc i pochasac po mieszkaniu....