Czegoś takiego już dawno nie widziałam.Genialne kino. Jak zazwyczaj nic mnie nie zaskakuje w tych nowych filmach, tu czasem oglądałam z otwartą buzią. Już naprawdę dawno nie widziałam filmu, który by mnie przestraszył. I jest bardzo intrygujący i nietypowy. Jednak muszę go obejrzeć drugi raz, aby go do końca zrozumieć :)
Dobrze też swoją rolę odegrał Daniel Radcliffe. I teraz cholera nawet boje się przebywać we własnym pokoju, bo się boje że coś wyskoczy :D
Cóż 9/10 daje. Polecam !
Cieszę się, że ktoś podziela moje zdanie. Dawno takiego filmu nie oglądałam. Niesamowity klimat. Chociaż nie boje się, że coś wyskoczy, to po samym seansie myślałam, że dostanę zawału jak szłam w nocy ulicą i nagle zgasły wszystkie latarnie. Dobrze, że miałam blisko do domu. :D
Polecam nie tylko film ale również książkę. :)
Mi również ten film się podobał, nawet poszłam drugi raz do kina. Nie boję się w nocy, ale cały film przesiedziałam z napiętymi nerwami i ledwo co oddychałam ;) (zorientowałam się po seansie, że jakoś dziwnie mi się teraz oddycha)
Tak film tworzy niesamowity i napięty klimat ;) Po ocenach spodziewałam się jakiegoś przeciętnego thrillera , a tu niespodzianka ;)
Widocznie ludzie wolą jak się leje krew i są jacyś realni mordercy :)
A to jest prawdziwy film na którym się można bać ! Takie jest moje zdanie ;) Klimat jest mroczny i tajemnicy, taki jaki powinien być.
Ponownie się zgadzam. Kto jak kto, ale ja mam już dość filmów typu "Piła " lub "Teksańska masakra piłą mechaniczną ". ;)
Zgadzam się. Film niesamowicie klimatyczny,trochę podobny do "zemsty po latach". Fajnie opowiedziana historia,świetna scenografia,efekty i muzyka jedynym mankamentem było złe dobranie aktora. Daniel dobrze zagrał ale w scenach z synem był trochę komiczny.Generalnie film godny polecenia :)