Kochanek w szafie

44 Inch Chest
2009
6,3 1,2 tys. ocen
6,3 10 1 1162
Kochanek w szafie
powrót do forum filmu Kochanek w szafie

praktycznie zero akcji, rezyserem moglby byc Jim Jarmusch mistrz nudnych filmow opartych na
gadaniu o dupie marynie

buntownik85

Tego typu wypowiedzią potrafisz jedynie zachęcić normalnych ludzi do oglądnięcia tego filmu skoro tego typu bzdety piszesz o Jimie Jarmuschu...

buntownik85

Zgodzę się. Akcji prawie nie ma. Film podobny klimatem do "Let`s talk about women". Szczerze mówiąc nie wytrwałem do końca, bo już w połowie wiedziałem, że już nic mnie w nim nie zaskoczy. Nie jestem amatorem tego typu kina. Świetna obsada, ładnie nakręcony, ale nie wiem w sumie po co?

ocenił(a) film na 2
buntownik85

dokładnie gadanie i nic więcej ujmę to tak pasztet nie przyprawiony - dwie gwiazdki za roya i za teksty reszta do bani

ocenił(a) film na 8
tomucho77

bo jak ktoś w filmie potrzebuje tylko akcji to niech omija takie produkcje skoro nie liczy się dla niego świetna gra aktorska, dobre dialogi i to że nie powstał kolejny mierny film dla półgłówków

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 3
michostr86

Zgodze sie z bntownikiem, niektórzy w byle gównie widzą sens no ale cóż zrobisz,masło maślane

buntownik85

Ha, polecam więc film "Truposz" w reżyserii wspomnianego Jarmuscha...

ocenił(a) film na 8
buntownik85

Czy jak spojrzałeś na gatunek filmu to było tam napisane "kino akcji"? Bo ja tu mam "dramat, kryminał". Czemu więc narzekasz na brak akcji, skoro to nie jest film akcji?

ocenił(a) film na 8
buntownik85

a co ty masz do dupy Maryny? Wiem wolał byś dupę Janosika.
Spoko, rozumiem - Każdy ma prawo decydować o swym losie, każdy ma prawo żyć tak jak chce,
każdy ma tutaj coś do zrobienia, każdy wolny urodził się.