...jak dla Mnie film lepszy od "kac vegas" 1 i 2. 8/10.Nie wiem skąd taka niska ocena
Xerxo...
Czytając Twoje komentarze zastanawiam się czy naród polski jest tak głupi czy po prostu są tutaj jednostki ,które swoim poziomem,swoim "egoizmem" poniżają siebie i nas " polaków "... Gość zakłada temat... pisze co sądzi o filmie (wyraża swoją opinię. Filmweb jest od wyrażania swoich opinii na temat filmu,od rozmowy na poziomie a nie "szczeniackiego ataku". Nie wiem czy potrafisz czytać ? Myślę,że tyle chociaż umiesz. Ten film jest komedią , to taki gatunek filmowy... Tutaj widz oczekuje dużej dawki humoru (nie ważne czy na poziomie czy nie - co kto lubi ) . Jeśli chcesz znowu coś napisać to zastanów się i dopiero działaj ;) Nic ja nie poradzę i reszta osób,które oglądają każdy gatunek filmowy,że są osoby Twojego pokroju ,które nie wiedzą jakie zadanie ma komedia ... Ona nie wzrusza,nie straszy,nie załamuje... Ona ma nas bawić,w każdym tego słowa rozumieniu ... Nie potrzeba żartów na poziomie,bo takie w dzisiejszych czasach nie są trafione ;) Anglicy chcieli wyglądać jak "Angielskie Kac Vegas" i udało się... Film ze znanym angielskim humorem,dla fanów takiego humoru miazga... Dla krytykantów ,którzy nie mają bladego pojęcia o kinie komediowym "Dno". Pozdro (nie pozdrawiam ludzi typu : Xerzo )
Uwieliam komedie wiltordzie. A ta według mnie jest dla debili. Ja szanuję Twoje zdanie, ale widzę, że ty nie masz żadnego szacunku dla drugiego człowieka. To zatrważające.
Ale nie broń się tym czym sam atakujesz bez powodu ;) Nie wiem czy za trudne było przeczytanie pozostałych postów... Może przeczytałeś je,a czy zrozumiałeś? Wątpliwa kwestia ;) Nie kompromituj się dalej,zarzucasz mi brak szacunku do Twojej osoby... Czy obraziłem Cię? Wyzwałem? ;) Napisałem prawdę : jesteś osobą,której brak poziomu intelektualnego , pewnie dzieciakiem,który ma potężna kompleksy ... No ale cóż ;) Swoim zachowaniem pokazujesz kompletny brak szacunku nie tylko do reszty ludzi wypowiadających się na forum,ale również do samego siebie. Spójrz z iloma osobami w tym temacie wszedłeś w wymianę słów,każdy uważa tak jak ja .
jeej, pisałam Ci to już w innym temacie, ale napiszę jeszcze raz. Jedyną osobą tu, która nie okazuje innym szacunku jesteś Ty.
I znowu Twoje mądrości ;) Jesteś intelektualnym zerem, dnem i porażką życiową .. No ale cóż,są i tacy ludzie jak Ty;) Kogo interesuje Twoje zdanie? (jeżeli podobał Ci się ten film to jesteś debilem-tekst dzieciaka z podstawówki)... To może zaraz mi napiszesz coś w tym stylu : Jeżeli lubisz kurczaka z makaronem to jesteś łysym i głupim dresem. Dzieciaczku widzisz ,że każdy Cię kasuje? Twoje zdanie jest nikłe,tak jak i Twoja marna osoba;) Ciekawe kto kryje się za Twoim monitorem? Dziecko z kompleksami? a może maminsynek ,który boi się własnego cienia?:) Proszę o sensowne argumenty "krytyku" ;) W twoim rozumowaniu komedie typu kac vegas itd są dla "debili"...niestety takie rozumowanie mają debile ,którzy chcą nazywać tak innych. Pozdrawiam "debilu" ;*
Sam nazywasz mnie debilem, a masz pretensje do świata o to, że jesteś debilem. Żałosne to z Twojej strony.
Nie potrafisz nic więcej napisać? :) Brak jakichkolwiek argumentów potwierdzających Twoją "debilną" tezę ;) Także radziłbym Ci "krytyku" udać się do specjalisty ,który zidentyfikuje Twój przypadek , Twoją chorobę ... Nikogo nie interesuje Twoje marne i bezsensowne zdanie ;) Kto patrzy na teksty typu : skoro podobał Ci się ten film to jesteś "debilem" ... Równie dobrze mogę napisać tak samo " podobało Ci się to i to więc jesteś "zerem"- chłopcze takie teksty to w przedszkolu ;) Tutaj pokaż choć jakiś procent Twojej marnej wiedzy,chociaż tyle ;)
Matko ;) Spójrz od początku na Twoje marne komentarze,zacząłeś każdego obrażać i teraz żalisz się na forum,że ktoś Cię obraża ... Bardzo mi przykro z tego powodu ;) Ubolewasz nad tym? nad swoja głupotą i brakiem taktu w pisaniu argumentów za i przeciw? ;)
Chodzi o to, ze zarzucasz cos komuś a sam czynisz dokładnie tak samo, tylko duzo agresywniej. Ja juz pisałem, ze szanuję ludzi którym podobal sie ten film, a moje zdanie jest takie jakie jest i nie bede mówił inaczej niż myślę. Ale zalew agresywnych wypowiedzi z twojej strony, zalew obłudy i frustracji jest zatrważający. Nie będę dłużej z tobą rozmawiał, bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu debila i pokonasz mnie doświadczeniem. Przykre ze nie mozna wyrazić swojej opini na temat filmu. Znikam stąd i pozdrawiam wszystkich.
Zbyt późno postanowiłeś odpuścić ;) Spójrz na to,że atakowałeś każdego i robisz z siebie ofiarę. Jest tylko jeden problem,ofiarą to już jesteś ale losu ;) Jesteś debilem i każdemu zarzucasz to samo,tylko bez powodu-sprawia Ci to pewnie radość. Przykre jest to,że nie potrafisz wyrazić opinii na temat filmu,potrafiłeś jedynie wyzwać użytkowników od " debili " . Także nie posądzaj innych o to co sam robisz od zawsze. Brak Twojej wiedzy i sensownych argumentów spowodował Twoją ucieczkę ;)
To nie jest ucieczka, tylko na Twoim poziomie nie da sie normalnie rozmawiać. Nie odwracaj kota ogonem. A ofiarą to jest twój stary, skoro spłodził takie coś. Ja odpuściłem, a ty postanowiłeś obrażać mnie dalej. Nie opłacało Ci się to. Gwarantuję. Już wkrótce sam zrozumiesz o czym mówię. Tymczasem :)
heheheheh ;D Założyłeś drugie konto i myślisz,że świecisz ?:) Wiem,że jesteś życiową porażką,zerem,dnem i dzieckiem internetu... No ale to już nie moja wina ;) Nic nie poradzę,że przed monitorem grasz kozaka, z chęcią takich jak Ty spotkałbym w realu i porozmawiał ;) Załóż jeszcze kolejne konta "debilu" bo nikt po Twojej stronie nie stanie ;) Musiałeś sam się bronić z innego konta,żałosna istoto;) Konto założone 12.08.2012 r- biedak myślał,że będzie wsparcie więc założył drugie konto. Życiowe zero,życiowa biedna pomyłka ;) Stres i nerwy? może brak jakiejkolwiek wiedzy i chęć pokazanie się? Bo w realnym świecie wszyscy wyśmiewają to tutaj chcesz się pokazać?:) brawo mistrzu, będziesz leszczem i to do końca życia,w każdym śnie ;)
W przeciwieństwie do ciebie nie zakładam drugich kąt panie wiltordzie, maćkub, fikolaju, mateuszu, zychy i jeszcze jakie tam loginy miałeś już nie pamiętam, to ze ty stosujesz takie metody nie znaczy ze ja mam czas na takie pierdoły. Nie wiem skad ten wniosek. Teraz napisz mi co chcesz i udowodnij że piszesz na moje życzenie, zbluzgaj mnie jeszcze i pokaż jakim jesteś debilem, bo tylko oni lubią mieć ostatnie zdanie wiec do dzieła. Co jeszcze ktoś stwierdził ze jesteś debilem? A życiową niedorajdą to ty jesteś, to że cie rodzice kochali inaczej nie znaczy że tu będziesz królem.
hehehehe i dalej się upokarzasz ;D Spójrz "Debilu" na konto założone przez Ciebie,fleczers ;) Data tam jest także nie kompromituj się bardziej ;* A konta użytkowników ,których wymieniłeś wcześniej to użytkownicy ,którzy jechali po Tobie we wcześniejszych konwersacjach gdy jeszcze nie dołączyłem do rozmowy z Tobą "debilu". Powiedz- robienie z siebie kretyna jest teraz na topie? Stosuje takie metody ;) Gubisz się , życie nie dało Ci jeszcze popalić,mama z tata założyli internet i dzieciak się bawi ;) Spójrz,założyłeś jakiś czas temu konto,myślałeś,że mi dokopiesz a tu psikus ;) Użytkownicy którzy z Tobą pisali wejdą na ten temat i zobaczą ,że dalej się upokarzasz i jeszcze twierdzisz,że ich konta to moje ;))) Oj skarbie,brak Ci inteligencji i nawet sprytu ;) Debil,prymityw,dzieciak,idiota,przedwczesny wytrysk ojca i wiele innych epitetów można o Tobie wymienić Mój drogi ;) Twoje królestwo jest tylko przed monitorem w Twoim pokoju,gdzie nie ma drugiej istoty... Kup sobie np kota,on inteligencją Cię pobije we wszystkim;) Ile czasu Ci zajęło opanowanie obsługi komputera? wielki szacunek za to,że tak szybko odpisujesz ;) Dawno z nikogo nie miałem takiej polewki ;*
Data jest dzisiejsza, ale z tego co widze to fleczers obraża mnie, a nie ciebie, więc jesteś niezlym kretynem by twierdzić ze sam wyzywam się od idiotów i glupków. No ale skoro tak myśłisz to myśl tak dalej - to przywilej takich jak ty debili. Zdrowo jesteś pojechany :] Muszę cię rozczarować, fleczers to nie jest moje konto, ale absolutnie nie zależy mi na tym byś mi wierzył. Ja i tak wiem że to ty te wszystkie fałszywe konta pozakladałeś bo to bylby zbyt duży zbieg okoliczności, naprawde to jest załosne z twojej strony.
Oj Xerxo tak mi Cię szkoda... Wierzę,że da się Twój przypadek wyleczyć...;( Może zrobimy akcje charytatywną dla Twojej osoby? Biedaku Ty... Nadal się kompromitujesz i pogrążasz, a tutaj kolejny prezent dla Ciebie : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/28064fcbfe1e8e05.html ... pamiętaj gdy nie chcesz się przyznać,że nie jesteś inną osobą to nie pisz o tym w prywatnych wiadomościach... ;*
heheheh i dalej się pogrążasz ;P Starczy już tego ;* Raz piszesz to,raz co innego ;) Nie ma problemu,masz kłopoty z głową... Rozumiem to,ale po co robić z siebie większego "debila" niż się nim jest? Warto? Wiem,że rodzice Cię nie kochają,nie masz przyjaciół. Internet to Twój wirtualny świat w którym chcesz zaistnieć,ale nie udaje Ci się ;* Pamiętaj jeszcze ,że Twoja oba konta mają takie same ip ;*** Biedaku pogrążaj się dalej ;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/acb4abe5a639a5da.html A tutaj mam dla Ciebie taką niespodziankę ;) Nadal będziesz robił z siebie debila? No tak, dziecko internetu nie wie,że można zrobić screena i mieć dowód na takiego debila jak Ty ;* Ależ proszę bardzo panie drugie konto ;)
Teraz na poważnie, pozostawiajac na boku naszą potyczkę. Powiedz mi gdzie ten fleczers to napisal? To nie jest fotomontaż? możesz podać mi bezpośredni link do tego forum? To sie nadaje do zgloszenia do administratorów, to że ktos napisał że jest mną nie znaczy ze jest. Ja też moge napisać ze jestem Tobą. Naprawde prosze, podaj mi link do tego forum.
heheheheh ;D Stary nie pogrążaj się dalej ;) Przed chwilą twierdziłeś,że to ja,teraz,że ktoś podaje się za Ciebie ;) Nie radziłeś sobie z moimi komentarzami więc postanowiłeś atakować z drugiego konta,co było Twoim olbrzymim błędem ;) Teraz pogrążyłeś się na amen ... Założyłeś drugie konto ,którego nazwa nosi fleczers,nawet dałeś mi zapowiedź w komentarzach ;) cytuje Twoje słowa z kilku komentarzy wcześniej : "Nie opłacało Ci się to. Gwarantuję. Już wkrótce sam zrozumiesz o czym mówię. Tymczasem :) " ... Tylko Teraz nie usuwaj swoich wszystkich komentarzy,nie masz już nic na obronę. Najlepiej zamilcz i już,bo strasznie się kompromitujesz ;) Każda normalna osoba to widzi .
Ok, nie musisz mi wierzyć. Ale prosze podaj mi link do tego forum, chcę tę sprawę zglosić administratorom.
to by się zgadzało, na moim wątku jest to samo, teraz już rozumiem... ten sam dowcip, tym razem ktoś (no ciekawe kto) podszywając się pode mnie pisze jakąś bzdurę, xerxo natychmiast mu odpisuje, co wygląda na dalszą rozmowę ze mną...
to jest od 2 dni a on udaje, że nic nie wie o takich rzeczach... dziwne i niemożliwe, skoro tu wpisy są sprzed 5 dni i to ten sam dowcip...
no i kupa spamu z konta Xerxo, oryginalnego spamu kogoś kto nie potrafi dyskutować o filmie a rzuca epitetami pod adresem ludzi, żałosne...
widzę, że w rozmowach z xerxo często pojawiają się nowe konta wyglądające na oryginały...
ktoś powinien zakończyć ten proceder...
I CO? MYŚLISZ ZE JAK ROZMAWIASZ Z IDIOTĄ TO BĘDZIESZ MĄDRZEJSZY? NIC Z TEGO. NADAL NIE BEDZIESZ DZIUDZIUSIU.
heheheheh ;D Założyłeś drugie konto i myślisz,że świecisz ?:) Wiem,że jesteś życiową porażką,zerem,dnem i dzieckiem internetu... No ale to już nie moja wina ;) Nic nie poradzę,że przed monitorem grasz kozaka, z chęcią takich jak Ty spotkałbym w realu i porozmawiał ;) Załóż jeszcze kolejne konta "debilu" bo nikt po Twojej stronie nie stanie ;) Musiałeś sam się bronić z innego konta,żałosna istoto;) Konto założone 12.08.2012 r- biedak myślał,że będzie wsparcie więc założył drugie konto. Życiowe zero,życiowa biedna pomyłka ;) Stres i nerwy? może brak jakiejkolwiek wiedzy i chęć pokazanie się? Bo w realnym świecie wszyscy wyśmiewają to tutaj chcesz się pokazać?:) brawo mistrzu, będziesz leszczem i to do końca życia,w każdym śnie ;)
czekam na kolejne konta ;) Dziecko się pobawi i zobaczymy jaką radość to sprawi ;) Pozdrowiłeś mamę ?
Podszywasz się pode mnie, zglosilem sprawę administratorom do wyjaśnienia. Jeśli to nic nie da podejmę inne środki. Mam cie gdzieś, chcialem tylko byś to wiedzial.
Ja sie nie podszywam pod ciebie gosciu tylko jestem tobom, wiec uważaj se ok? ty to ty a ja to ty. już ci wiltord pokazał dowód ze ty to ja. a to są dowody niepodwarzalne wiec nie klam.
I Dalej się pogrążasz ;) Z jednego konta starasz się filozofować,a z drugiego konta robisz z siebie istnego debila... W sumie to cały Ty,debil bez żadnej wiedzy. Dzieci internetu na fali ;)
Xerxo-I dalej się pogrążasz? Nie mało ci kompromitacji?:) To,że piszesz z jednego loginu do siebie to nie znaczy,że ludzie są tak tępi jak Ty i się nabiorą ;) Ile razy jeszcze zrobisz z siebie debila? Nie rozumiem także dlaczego ciągle szukasz sporu z Twojego drugiego konta "fleczers" , tam gdzie napisałem w innych tematach ty starasz się mnie prowokować ;D Co jest bardzo dziecinne i podobne do Cb ;) Żałuje,że jesteś takim tępym kretynem,który padł ofiarą życia ludzkiego ;) Każdy w temacie Cię gnębi więc załóż jeszcze kilkanaście kont,ja lubię rozprawiać się z takimi dzieciakami jak Ty. Xerxo i fleczers = jeden dzieciak "debil" ;)
Xerxo i fleczers = jeden debil ;) Dzieciaku załóż kolejne konta,atakuj moje posty w innych tematach tak jak robisz to do tej pory ;P mam straszny ubaw z Ciebie ;p
Proszę nie zwracać uwagi na użytkownika o loginie "fleczers". Ten "młody" człowiek atakuje wszystkich ludzi na forum,jego prowokacje mają na celu sianie chaosu i uniemożliwienie dyskusji na dany temat. Pozdrawiam
Dokładnie,ja czyli xerxo i fleczers czyli też ja uwielbiamy spamować i gasić każdego swoim olbrzymim poziomem. Jak nas ktoś zaniszczy rozmową wtedy zakładamy kolejne i jeszcze kolejne konta by niszczyć każdego! pozdrawiam xerxo
no to już rozumiem, chyba ktoś bardzo cię nie lubi?
nie ma się w sumie co dziwić... obrażasz ludzi na każdym kroku, już dokładnie spod swojego konta, pal licho te inne (twoje czy nie twoje - bez różnicy - i tak to ty jesteś powodem ich powstawania)...
fakt, dziwne że po takim trolowaniu xerxo na wielu wątkach, zaśmiecaniu ich i pisaniu tylko o ludziach a nie o filmie to konto nadal istnieje...