...jak dla Mnie film lepszy od "kac vegas" 1 i 2. 8/10.Nie wiem skąd taka niska ocena
Wygląda na to że z jednym z tych bezmózgowców właśnie się tu prowadzi rozmowę. Chociaż nie wiem w jakim celu jesteś na tyle głupi i ograniczony że nie potrafisz uszanować zdania innych, rozmowa z Tobą jest zbędna i niepotrzebna. Dla tego w tym momencie przestaję czytać jakiekolwiek Twoje posty. Nie chcę się cofnąć w rozwoju.
Nie odpisuj nie przeczytam.
Po Twojej wypowiedzi wynika, że jedynie ty możesz być bez mózgiem. Oskarżasz innych o brak argumentów a sam ich nie masz, skończ tą gadkę jaki ty inteligentny bo w internecie każdy może być tym kim nie jest. To jest film, a czy film/muzyka się komuś podoba zależy tylko i wyłącznie od gustu. A jeżeli Ty jesteś na prawdę takim wybitnym "inteligentem" to powinieneś wiedzieć, że o gustach się nie dyskutuje.
Ty też mozesz byc bezmózgiem, jeśli ci sie ten film podobał. Ale chyba źle mnie zrozumiałeś, bo mi sie ten film ani troche nie podobał.
Są filmy ambitne na które się chodzi dla wrażeń artystycznych i są filmy dla których człowiek idzie się pośmiać i wyluzować. To, że film jest mało ambitny, a scenariusz mało oryginalny nie znaczy, że film nie może spełniać tej drugiej funkcji.
Wyzywasz tutaj obcych ludzi od bezmózgów, zamiast podać rzeczowe argumenty dlaczego film ci (celowo z małej) się nie podobał. Do tego służy forum - do wymieniania się opiniami. To co ty uprawiasz to trolling (1/2 postów w 3 stronicowym temacie jest Twoja i to napisana jednego dnia). Nie szkoda Ci życia, żeby siedzieć na forum i klikać F5 byle móc komuś pocisnąć?
Aż żal mi takich ludzi, którzy durnymi prowokacjami i wyzwiskami próbują się dowartościować. Twoje życie musi być niezwykle smutne, że musisz się do tego uciekać.
Szczerze współczuję.
Wdg mnie kac vegas były znacznie lepsze od tego, ale też dało się nie raz uśmiać ;] 6/10