PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571914}
6,1 39 tys. ocen
6,1 10 1 39370
4,0 7 krytyków
Kochanie, poznaj moich kumpli
powrót do forum filmu Kochanie, poznaj moich kumpli

...jak dla Mnie film lepszy od "kac vegas" 1 i 2. 8/10.Nie wiem skąd taka niska ocena

ocenił(a) film na 9
Xerxo

Wygląda na to że z jednym z tych bezmózgowców właśnie się tu prowadzi rozmowę. Chociaż nie wiem w jakim celu jesteś na tyle głupi i ograniczony że nie potrafisz uszanować zdania innych, rozmowa z Tobą jest zbędna i niepotrzebna. Dla tego w tym momencie przestaję czytać jakiekolwiek Twoje posty. Nie chcę się cofnąć w rozwoju.
Nie odpisuj nie przeczytam.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

Po Twojej wypowiedzi wynika, że jedynie ty możesz być bez mózgiem. Oskarżasz innych o brak argumentów a sam ich nie masz, skończ tą gadkę jaki ty inteligentny bo w internecie każdy może być tym kim nie jest. To jest film, a czy film/muzyka się komuś podoba zależy tylko i wyłącznie od gustu. A jeżeli Ty jesteś na prawdę takim wybitnym "inteligentem" to powinieneś wiedzieć, że o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 1
banks214

Ty też mozesz byc bezmózgiem, jeśli ci sie ten film podobał. Ale chyba źle mnie zrozumiałeś, bo mi sie ten film ani troche nie podobał.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

Jesteś bez mózgiem przez Twój tok myślenia.

ocenił(a) film na 1
banks214

Jesteś bezmózgiem bo pozbawiono Cię funkcji myślenia.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

Hmm jaki ta odpowiedź miała sens? pogrążasz się.

ocenił(a) film na 1
banks214

Jaki sens? Sens prawdy.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

Skończ już, pogrążasz się w swoim wodogłowiu.

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 8
Xerxo

Są filmy ambitne na które się chodzi dla wrażeń artystycznych i są filmy dla których człowiek idzie się pośmiać i wyluzować. To, że film jest mało ambitny, a scenariusz mało oryginalny nie znaczy, że film nie może spełniać tej drugiej funkcji.

Wyzywasz tutaj obcych ludzi od bezmózgów, zamiast podać rzeczowe argumenty dlaczego film ci (celowo z małej) się nie podobał. Do tego służy forum - do wymieniania się opiniami. To co ty uprawiasz to trolling (1/2 postów w 3 stronicowym temacie jest Twoja i to napisana jednego dnia). Nie szkoda Ci życia, żeby siedzieć na forum i klikać F5 byle móc komuś pocisnąć?

Aż żal mi takich ludzi, którzy durnymi prowokacjami i wyzwiskami próbują się dowartościować. Twoje życie musi być niezwykle smutne, że musisz się do tego uciekać.

Szczerze współczuję.

ocenił(a) film na 1
megoznik

Ale ty jesteś głupi.

ocenił(a) film na 6
maciekb80

Wdg mnie kac vegas były znacznie lepsze od tego, ale też dało się nie raz uśmiać ;] 6/10

ocenił(a) film na 10
maciekb80

Od kilku lat się tak nie uśmiałem na filmie, nie wiem co za barany dał taką niską ocenę.