film był wyświetlany w maju na festiwalu w Cannes i zasługuje na wysokie oceny, nie wiem, w czym problem.
Tak, wiem, że odgrzewam wątek, ale wzorowanie się na plakacie i uznanie, że to kiepska komedia romantyczna to po prostu czysta żenada.
'Two Lovers' to dramat, bardzo dobry dramat moim zdaniem skłaniający do refleksji i nie wiem czemu ma taką niską średnią, ale cóż. Nie ma się co spodziewać po portalu, na którym takie ścierwo jak "Zmierzch" ma 7,35, bo napalone małolaty nie mają gdzie wzdychać do Pattinsona.
B.dobry a dajesz 6 hmm....Poza tym, nie wrzucaj wszystkich do 1 worka, bo sama sobie wystawiasz w tym momencie niepochlebną ocenę. Na każdym portalu znajdzie się film, który wg kogoś jest kiepski mimo wysokiej oceny, tyle że akurat "Zmierzch" jest dobrym filmem, jeśli ktoś nie jest tak nietolerancyjny i jednotorowy jak najwyraźniej Ty. Wszyscy w "Zmierzchu" widzą tylko Pattinsona, również jako wymówkę dla swojego zaślepionego gustu i obrony przed odczuwaniem dysonansu poznawczego, bawi mnie to,
a czemu takiś zdziwiony ze ktos zaglosowal na film.Przeciez juz mozna go
spokojnie w sieci obejrzec.Nowator!
>Kto dał te 4 dziesiątki?
>Zblokujmy FW dla małolatów, bo powoli robi się tu niezły burdel.
Jestem jak NAJBARDZIEJ ZA o ile... masz na myśli siebie. :)))
Two Lovers zasługuje na maksymalną ocenę. Jak pozyjesz trochę dłużej zrozumiesz.