7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 195357
6,6 38 krytyków
Kod nieśmiertelności
powrót do forum filmu Kod nieśmiertelności

Jak dla mnie tylko niezły 6/10 Akcja dzieje się tylko w pociągu, gra aktorska spoko, fabuła średnio, od początku można było się domyślić co się stanie, choć zakończenie to miłe zaskoczenie. Ogląda się go bez szału!

quriozum

podzielam zdanie co do oceny jak i tego co napisane jest powyżej. Zasługuje na 6. lekko mnie zawiódł w porównaniu do tego czego po nim oczekiwałem. Myślę nawet że jest przereklamowany. Ale oczywiście słaby to ten film też nie jest. Coś po środku.

ocenił(a) film na 8
quriozum

oczywiście każdy ma własne zdanie ale wg mnie ocena powinna być wyższa !
podobają mi sie tego typu filmy ;D POLECAM !

ocenił(a) film na 9
quriozum

co z tego że akcja dzieje sie w pociągu? są filmy gdzie akcja toczy się w budce telefonicznej czy w trumnie
i wyjaśnij mi jak można było sie domyślić a jednak zakończenie cie zaskoczyło?
film jest dobry tylko to zakończenie troche nie pasuje dlatego dałem 9/10

ocenił(a) film na 8
krenek

Nie wiem czemu tak psioczycie na zakończenie. Moim zdaniem było świetne, oczywiście od "pauzy" w pociągu, Colter lizał się z laską , wszyscy śmieją się z żartów tego kolesia i za chwilę moment w którym pokazali jak naprawdę wyglądał Colter Stevens, aż żal mi się kolesia zrobiło, taka smutna scena okraszona wspaniałym soundtrackiem "Frozen moment".Podniosłem dzisiaj ocenę z 7 na 8/10. właśnie za zakończenie.

ocenił(a) film na 6
quriozum

Hm... ja oceniam film na 6/10 (za obsadę, za pomysł, za efekty, za akcję w futurystycznej PKP, za J. Gyllenhaala). Zawiodły mnie: muzyka (Chris Bacon to, niestety, nie Hans Zimmer), dr Ruthedge (który na postać, którą wyposażono w rekwizyt dr House'a powinnien wykazać choćby nutę bezwzględności, przemowa Dereka (stały motyw wszystkich amerykańskich filmów z szaleńcem w tle, który zawsze ma swoje pięć minut na przemowę), śmieszna, mała kłódeczka jako zabezpieczenie schowka na broń.

ocenił(a) film na 9
biankamaj20

futurystyczne pkp mnie dobiło :) hahahaha, nie no takie pociągi już są tylko że nie w Polsce ;P

ocenił(a) film na 9
vega1337

a szkoda, bo w pkp 12 godzin stałem ostatnio