7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 195354
6,6 38 krytyków
Kod nieśmiertelności
powrót do forum filmu Kod nieśmiertelności

Dobry film

ocenił(a) film na 8

Uważam osobiście że film był bardzo dobry, ale po wypowiedziach niektórych użytkowników można stwierdzić że po prostu nie mają bladego pojęcia o tego typu filmach. Jeżeli czegoś nie rozumieją to piszą że to dno totalne. Jak widać film zbyt skomplikowany dla wielu fanów kina nastawionego na masowego widza. Powiem krótko - Główka słabo pracuje to idź sobie na film w którym za przeproszeniem "flaki fruwają po ścianach" i nic poza tym.
Dla mnie film ten był zrozumiały po pierwszym obejrzeniu.
Mam nadzieję ze znajdzie się więcej takich osób które podzielają moje zdanie.

wyszu246

Popieram. Film bardzo mi się podobał. Fabuła ciekawa, pomysł bardzo dobry. Z drugiej strony jestem zaskoczony, iż niektórzy piszą, że fabuła jest przewidywalna od początku do końca...?! Pozostaje mi tylko gratulować daru jasnowidzenia i nakłonić tychże mości państwa do pisania własnych scenariuszy. Dam głowę, że filmy powstałe na bazie ich 'nieprzewidywalnych' scenariuszy ich ozłocą, a świat wzbogaci się o dodatkowe tytuły warte obejrzenia i w dodatku produkcji polskiej! Same pozytywy...
Film polecam, jak dla mnie 8/10 Muszę przyznać, że bonusem produkcyjnym, jak dla mnie, jest tutaj niewątpliwie urocza Michelle Monaghan.

Pozdrawiam ciepło