7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 195354
6,6 38 krytyków
Kod nieśmiertelności
powrót do forum filmu Kod nieśmiertelności

Dzisiaj premiera

ocenił(a) film na 8

Dzisiaj premiera na świecie, 6 maja w polsce, a polscy użytkownicy w ilości 13-tu sztuk już potrafią dać ocenę filmowi.

ocenił(a) film na 7
edmun

to dobrze . przynajmniej polscy uzytkownicy mieszkajacy w Polsce beda wiedziec czego sie spodziewac . pozdrawiam

zylaja

chyba nie zrozumiałeś oceniają go ludzie którzy go nie widzieli...;x sam film zbiera dość dobre noty i na pewno jest wart obejrzenia

jotbe007

niekoniecznie... polscy uzytkownicy nie mieszkaja tylko w Polsce przeciez. Ja ten film juz widzialam w piatek i rownie dobrze moglam juz byc jedna z 13 wystawiajacych opinie o tym filmie. Jesli film wchodzi do kin to bardzo realne jest ze zobaczy go tego dnia przynajmniej 13 osob hehe a Polakow poza granicami troche jednak mieszka ;)

najt_owl

Potwierdzam - jest przecież wielu polaków poza Polską :-). Sam idę dzisiaj "sprawdzić" ten film.

edmun

W UK jest już w kinach i paru moich znajomych już go widziało. Nie rozumiem tego zdziwienia, które zawsze towarzyszy ocenom wystawionym przed polska premierą.

ocenił(a) film na 8
Mallory_Knox

ludzie przestancie juz z tym "oceniaja a nie widzieli" ludzie przeciez setki osob nawet sposo przed premiera ma mozliwosc obejzenia, chocby osoby pracujace przy filmie oraz osoby z branzy i powiazani z branza (nawet piracka), nastepnia sprawa to premiery ktore sa czasami nawet przed oficjalna premiera w innych panstwach, polacy tez sie tam zalapuja, kolejna juz zwyczajna, zanim w polsce zobaczymy juz wiele osob moze wczesniej zobaczyc w kinach swiatowych polacy tez tam ogladaja, ba czasami nawet dvd od ruskich wczesniej wychodzi a my za kilka dni do kin bedziemy maszerowac na film... jest wiele mozliwosci a to tylko cyfrowy plik...

wiec prosze Was uspokujcie sie bo w kiszkach sie przewraca... chociaz sa i typy ktore nie ogladaly a oceniaja, film to biznes wiec i takie naduzycia beda zawsze...

edmun

w Irlandii tez byla premiera w zeszly piatek.

Shaganashak

tylko pozazdrościć ;)) i czekać do maja

ocenił(a) film na 7
mfoxmonik

jest dvdrip na bayu :P co za problem obejrzec przed premierą ?

ocenił(a) film na 7
CanGetNoSleep

dla chcącego nic trudnego !

ocenił(a) film na 8
CanGetNoSleep

zadnego dvdripa nie ma, chyba ze nedzne kamerowki dla zj...w bo zaden normalny czlowiek nie obejzy interesujacego go filmu w takiej jakosci

ocenił(a) film na 7
Sansui

nieprawda. ten ogladalam z kamerowki ale inny nie. nie z kamerki i przed swiatowa premiera. nie wiem skad oni te filmy maja ale nawet temat zalozylam bo mnie to dziwilo. ja ogladam online i wszystko tam jest. (strona z usa)

ocenił(a) film na 9
edmun

a ja mam pytanko z innej beczki: czy ktokolwiek z Was wie co to za muzyka w koncowych sekundach zwiastunu tego flimu? bede wdzieczna za wszelkie informacje :)

anianka

kup sciezke dzwiekowa to sie dowiesz

ocenił(a) film na 9
edmun

Niektórzy oceniają film na podstawie trailera. Możliwe, że niektórzy na tej stronie oceniają filmy na podstawie samych opisów, obsady itp. Po 1 kwietnia mogli to obejrzeć Polacy mieszkający poza Polską.

edmun

FAIL

ocenił(a) film na 8
edmun

istnieją takie rzeczy jak pokazy prasowe, nawet kilka tygodni przed premierą, bądź zamknięte pokazy przedpremierowe.