Przegladalem oceny na filmwebie na imdb i na stronce multikina, wszystko zdrowo powyzej 7 punktow na 10. Szedlem wiec do kina w nadziei przezycia 90 minut dreszczyka emocji w naprawde dobrym klimacie. Niestety to co moje oczy i mozg otrzymaly stanowilo tylko umalek moich wczesniej oczekiwan. Film nie jest zly, jest duzo lepszy od tego co mozna zobaczyc teraz w kinowych salach, ale.... no wlasnie ale. Nie czuje sie ujety przez ta historie, nie zmiazdzyla mnie ona, nie zachwycila, nie wyszedlem z kina z mniemaniem "to byl naprawde swietny film" - byl po prostu zwyczajnie dobry. Czy warto wydac kaske na bilet? Mysle, ze tak, a tym bardziej jak masz darmowe wejsciowki do kina. Gdyby tylko bardziej rozwinac watek poszukiwania terrorysty, a mniej skupiac sie na mini watku zauroczenia pania asystentka czy tez rozwiazywaniu niejasnosci wlasnej osoby glownego bohatera. Ale wyszlo jak wyszlo, zreszta sami zobaczcie.
Oceny dla ` Kod Nieśmiertelności `
FilmWeb : 7,4
MultiKino : 8,2
ImdB : 7,8 .
Nie widziałem ,ale dzięki ocenom zamierzam.
"Czy warto wydac kaske na bilet? Mysle, ze tak, a tym bardziej jak masz darmowe wejsciowki do kina."
Ile się kaski wydaje na darmowe wejściówki do kina? Bardzo mnie to ciekawi.