7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 195354
6,6 38 krytyków
Kod nieśmiertelności
powrót do forum filmu Kod nieśmiertelności

Ok

ocenił(a) film na 7

Przyjemnie się oglądało, ale gdyby się zastanowić to jest kilka niejasności w filmie (chodzi mi głównie o zakończenie), plus to, że reżyser mógł dodać trochę dramatyzmu ;)

ocenił(a) film na 9
r_madzialena

a co na przykład było w tym zakończeniu niejasne?

ocenił(a) film na 9
Scatebra123

Mnie ciekawi co stało się ze świadomością tego nauczyciela, do mózgu którego wszedł i pozostał do końca kapitan Stevens. Colter wyszedł na pożeracza umysłów;)

ocenił(a) film na 8
Zyptlik

taka magia kina i to najważniejsze, to że nie wszystko jest wyjaśnione, no i fakt film mógłby być bardziej dopracowany, ale ostatnio nic nie widzialem "nowego", tak interesującego. Ja jestem za !!!

ocenił(a) film na 8
pepe_monroe

film mega wciągający, to lubię ! ale mnie zdziwiło to jak na samym początku po tym jak powraca pierwszy raz mówią stevensowi że nie żyje a później ok 50 minuty filmu stevens zadaje pytanie czy on żyje a oni unikają odpowiedzi.. trochę to było bez sensu bo przecież już wcześniej mu to wyjaśnili :P

ocenił(a) film na 8
renata_

Uwaga spojlery !!! Jakoś nie przypominam sobie, żeby wspomnieli coś przy pierwszym powrocie o jego stanie, a na dodatek wcale nie jest tak, że nie żyje, bo przecież część mózgu jest aktywna. W końcu komunikuje się z nimi i w jakiś tam sposób docierają do jego świadomości ;]