http://www.youtube.com/watch?v=aKtr9ZAooc8&translated=1 zapowiada sie niezwykle ciekawy film! Po oglądnięciu trailera wszystko wiadomo ;]
Co prawda, to prawda. Jeśli dobrze poprowadzą akcję w pociągu, to może być świetnie. Nie mogę się doczekać.
Wygląda mi jak połączenie "Misji w czasie", "Deja vu" i "12 małp" - czyli bardzo zachęcająco. Co mnie jednak najbardziej cieszy - nie widać na razie żadnych oznak ciętego montażu, ani zbytnich przegięć w scenach akcji. Czekam. :)
Pewien gościu śmiesznie skomentował trailer tego filmu:
Let's say the movie "Deja Vu" is married to the movie "Inception". While Inception is away at work "Deja Vu" had an affair with the TV show "Quantum Leap".
Somehow Deja Vu got pregnant by Quantum Leap. Quantum found out about the pregnancy and split and never been seen again.
Deja Vu gave birth to a baby and named it "Source Code".
So basically Source Code biological parents were Deja Vu and Quantum Leap. While Inception helped raised Source Code.
co w wolnym tłumaczeniu oznacza:
Powiedzmy, że film "Deja Vu" jest żonaty z filmem "Inception". Podczas gdy Incepcja jest w pracy , "Deja Vu" ma romans z serialem "Quantum Leap".
Jakoś Deja Vu zaszła w ciążę przez Quantum Leap. Quantum dowiedział się o ciąży,i zniknął bez śladu
Deja Vu urodziła dziecko i nazwało je "Source Code ".
Więc w zasadzie biologicznymi rodzicami Source Code są Deja Vu i Quantum Leap. Podczas gdy Incepcja wychowała Source Code.