PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=201235}

Kolacja dla palantów

Dinner for Schmucks
2010
5,8 23 tys. ocen
5,8 10 1 23112
4,5 14 krytyków
Kolacja dla palantów
powrót do forum filmu Kolacja dla palantów

Film posiadał jakiś potencjał do momentu pojawienia się Carella. Od tego momentu już tylko narastała u mnie irytacja. Nie tylko dlatego, że nie lubię (może bardziej nie przepadam) humoru sytuacyjnego, ale właśnie z powodu Carella. Nie wiem skąd się wzięło, że to komik? Nie pamiętam żadnego śmiesznego filmu, w którym grałby jakąś większą rolę. Jaś Fasola w podobnych filmach potrafił mnie rozbawić. Może to kwestia mimiki?

Końcówka trochę nadrobiła, ale to tylko kilka ostatnich minut i nie potrafiła zatrzeć irytacji.

Dla mnie 3/10, ale to tylko moje prywatne zdanie.
Pozdrawiam wszystkich,także mających inne zdanie ;)

ocenił(a) film na 2
Salmonella

Zgadzam się z tobą ,dawno nikt mnie tak nie drażnił w filmie ale dla Carella to sie udało był wnerwiający i męczący ze prawie wyłączyłem film po kilku minutach jego pojawienia sie. Pozytywne były myszy ,martwe ale sympatyczne :) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
btk19

Ja z kolei dawno nie widziałam śmieszniejszej komedii od tego filmu! Płakałam ze śmiechu jak małe dziecko a nie cierpię głupkowatych filmów ;)
Także może to wina nastawienia, dnia, humoru albo coś?;)

Salmonella

też sie zgadzam wytrzymałem 50 minut i tak długo...

Salmonella

ja sie zgadzam ze flowym komedyika jak talala dawno sie tak nie uśmialem ta medium zwierzakow masakra heheheehe:-) woda, wrzatek łłłłiiiiiii:_) hehe