Duza ilosc akcji, dobre sceny gore, film oglada sie bardzo przyjemnie. Dzieki temu ze jest krotki nie dluzy sie
Co jest fajnego w scenach "gore" ?
Jakim pomyleńcem trzeba być żeby cieszyć się widokiem masakrowanych ciał.
Myślałem że to będzie dobry thilerr a nie pieprzona rzeźnia jakiegoś psychola który pastwi się nad ludzmi z zespołem downa. Bo inaczej jego ofiar nie mozna nazwac patrząc na to co robią.
3/10 , tak wysoko bo widziałem już nędzniejsze filmy.
Wszystko jest dla ludzi, wuja. "Pieprzonej rzeźni" to ty się zdaje jeszcze nie widziałeś, skoro takie emocje u Ciebie ten film wywołuje. Poza tym, decydując się na oglądanie czegoś, jakieś minimum rozeznania z czym przyjdzie Ci się zmierzyć, wypadałoby posiadać.
A sceny gore mają wywoływać emocje, takie choćby jak obrzydzenie, strach, czy też strach poprzez obrzydzenie :)) I jest to zabieg od lat stosowany w wielu filmach grozy, więc nie ma potrzeby zbytnio lamentować, tylko, jak pisałem, rozeznać się o czym traktuje dane dzieło i ominąć je szerokim łukiem jeśli tematyka w nim poruszana, jest dla nas nieodpowiednia. :)
Chłopak nie widział chyba "Srpskiego filmu" ani żadnej części "Drogi bez powrotu".
chlopie wroc na kwejka i ogladaj filmy o jednorozcach. Nie wiem po jaka cholere ogladales ten film skoro tak cie to zniesmaczylo