PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21416
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

Duza ilosc akcji, dobre sceny gore, film oglada sie bardzo przyjemnie. Dzieki temu ze jest krotki nie dluzy sie

ocenił(a) film na 3
kinoman989999

Co jest fajnego w scenach "gore" ?
Jakim pomyleńcem trzeba być żeby cieszyć się widokiem masakrowanych ciał.
Myślałem że to będzie dobry thilerr a nie pieprzona rzeźnia jakiegoś psychola który pastwi się nad ludzmi z zespołem downa. Bo inaczej jego ofiar nie mozna nazwac patrząc na to co robią.
3/10 , tak wysoko bo widziałem już nędzniejsze filmy.

Lantis

Wszystko jest dla ludzi, wuja. "Pieprzonej rzeźni" to ty się zdaje jeszcze nie widziałeś, skoro takie emocje u Ciebie ten film wywołuje. Poza tym, decydując się na oglądanie czegoś, jakieś minimum rozeznania z czym przyjdzie Ci się zmierzyć, wypadałoby posiadać.

A sceny gore mają wywoływać emocje, takie choćby jak obrzydzenie, strach, czy też strach poprzez obrzydzenie :)) I jest to zabieg od lat stosowany w wielu filmach grozy, więc nie ma potrzeby zbytnio lamentować, tylko, jak pisałem, rozeznać się o czym traktuje dane dzieło i ominąć je szerokim łukiem jeśli tematyka w nim poruszana, jest dla nas nieodpowiednia. :)

ocenił(a) film na 5
ManBehindTheMist

Chłopak nie widział chyba "Srpskiego filmu" ani żadnej części "Drogi bez powrotu".

ocenił(a) film na 7
Lantis

chlopie wroc na kwejka i ogladaj filmy o jednorozcach. Nie wiem po jaka cholere ogladales ten film skoro tak cie to zniesmaczylo

ocenił(a) film na 7
kinoman989999

Dobry, trzyma w napięciu od pierwszej minuty. Niezła rzeźnia.