chodzi mi o ten text co sie pojawiał nagle np: jak televizor zaczyna działac i sa tam okrucienstwa jakies i wtedy ktos cos mówi = czy moze wie ktos jak to leci?
Koleś mówi "Kolobos, today exist..."; a poza tym to oglądałeś ten film na kompie ? I jeśli tak to skąd masz do tego polskie napisy ? Pozdro !!
"Kolobos, dzisiaj istniejesz..." to mowil facet zdzierajacy sobie skore z twarzy w telewizorku. straszne!! Fuj! =P
filmik jest na emulu,ale napisów polskich jeszcze nie ma, więc co zrobić,bo ogladanie bez zrozumienia filmu jest nie zbyt dobrym pomysłem,wiec pozostaje poczekać,aż ktoś zrobi je wkońcu...
to leci tak (z pamięci) "Kolobos; znaczy okaleczony... Niektórzy twierdzą że Zeus rozdzielając pierwszych mieszkańców Ziemi "okaleczył ich", skazał na daleką wędrówke w poszukiwaniu drugiej połowy... Inni twierdzą, że był twórcą piękna; z rozdzielonych bestii powstali mężczyzna i kobieta" 6692.)) Pomyślec, że oniegdaj był to jeden z moich ulubionych filmów - dlatego spamiętałem niektóre wywody, które maja nieść pseudointelektualne znaczenie dla całości filmu; jak człowiek się zmienia (na lepsze heheh).