PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258168}

Komedia romantyczna

Date Movie
2006
5,1 30 tys. ocen
5,1 10 1 30438
2,1 9 krytyków
Komedia romantyczna
powrót do forum filmu Komedia romantyczna

Film jest rewelacyjna parodia innych filmow! Przypomina mi straszny film a jak przypomina mi scary movie to jest swietnie :D kocham takie absurdalne komedie! Poplakalem sie ze smiechu na tej scenie z kotem w kiblu! to bylo boskie ;D Ryczalem, ze smiechu ;) Ale zeby to byla jedna zabawna scena! Polecam rowniez Poznaj moich spartan i Wielkie kino tych samych autorow! Ale z tych trzech ten jest najlepszy! BOSKI! POLECAM wszystkim co lubia filmy typu Straszny Film. Bez wahania 10\10 :)

ocenił(a) film na 8
wine_bae

rowniez uwazam ze film jest swietny ale scena z kotem byla troche za dluga i chyba przez to najbardziej nudna i zenujaca ;) ale ogolnie tez kocham takie parodie filmow ...

ocenił(a) film na 1
milk_shake

Jak dla mnie ten film był TRAGICZNY :/
Ja także oglądałam wszystkie części scary movie, ale są bez porównania lepsze od ... "tego czegoś"

No ale każdy ma swój gust...

SolAngelica

Też wolę Scary Movie(dokładniej 1,2 i 4, bo 3 była nudna), ale Date Movie też mi się podobało ;).

ocenił(a) film na 8
Goku

A ja na przykład uważam, że najlepsza jest 3 cześć :] co osoba to gust ... pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
wine_bae

To był pierwszy film w trakcie którego wyszedłem z kina przed zakończeniem seansu. Dla mnie to coś nie jest filmem tylko jakąś kpiną 3/10.