PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33908}
7,3 81 tys. ocen
7,3 10 1 81227
6,8 25 krytyków
Komornik
powrót do forum filmu Komornik

no spodziewałem się czegoś lepszego. co prawda zły nie jest ale jak juz napisałem w tytule za bardzo patetyczny przez co zalatuje troche jUeSAj. Chyba reżyser ma w rodzinie komornika i chciał go troche usprawiedliwić (choć w sumie nie ma za co bo praca jak każda inna). Tradycyjnie jak we wszystkich polskich produkcjach serialowi aktorzy (Hanka z "M jak miłosc", dr Zybert ze "szpitala w leśnej górze") całe szczeście ze tytułowej roli nie zagrał "Wiedźmin" bo ten to ma chyba monopol na polskie filmy. Wracając do tematu filmu to czy ktoś widział w realnym życiu taka metamorfoze?Bo ja raczej nie (moze za rzadko wychodze obserwować ludzi). Pomysł może i dobry ale cała historyjka i gra co najwyżej takie sobie. Obejżac warto tylko po to, aby miec kolejny film w rubryce "obejżane"

ocenił(a) film na 8
__KLePA__

momentami zupełnie jak w kryminalnych
i kwestia nawrócenia czemu akurat wtedy go pobili, a i tak zdolał uciec w tak żałosny sposób, a czemu akurat wtedy okazalo się że przyjął od klienta, wedłóg mnie powinien do końca zostać bezwzględny, co nieodzownie stwożyloby prawdziwy dramat, i to wedłog mnie poruszyłoby głębiej, gdyby tak komornikowi nie dać szansy spowiedzi?