PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624525}

Koneser

La migliore offerta
2013
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 153731
7,0 46 krytyków
Koneser
powrót do forum filmu Koneser

Film bardzo mi się podobał, Rush podciągnął moją ocenę, zagrał świetnie, piękne przesłanie filmu. Co do zarzutów przewidywalności, wg. mnie jest to swoista gra reżysera z widzem, coś jak w 'Prestiżu' Nolana, zaczyna się coś podejrzewać, ale nie chcemy wierzyć, że to oszustwo, mamy nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i że to naprawdę jest miłość, a nie chęć oskubania staruszka. Moim zdaniem ta przewidywalność jest zamierzona i jest to zaleta.

Dzieło porusza ważny temat natury człowieka, co ten potrafi zrobić dla pieniędzy, nawet udawać miłość; nawet najlepszy przyjaciel jest w stanie cię zdradzić. Nikomu nie można do końca ufać. Taki jest współczesny świat.
Dobra rola Sylvie Hoeks, swoją drogą jest całkiem ładna :)
Do tego Ennio Morricone, jeden z najlepszych kompozytorów filmowych naszych czasów, zapewnia świetną muzykę. Film dla koneserów ;)

Jedno mnie tylko zastanawia. Skąd oni wiedzieli jaki jest kod otwierający to pomieszczenie? Coś pominąłem podczas seansu? Skąd wiedzieli?

ocenił(a) film na 9
millow_1996

wprowadzając ja tam miała miec zamknięte oczy widocznie podejrzała jak wciska kod wyrażnie było ten kod widac ")pozdrawiam a film faktycznie świetny

ocenił(a) film na 9
Baca_4

No być może, cieszę się, że i tobie się podobał. ;)