PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624525}

Koneser

La migliore offerta
2013
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 153734
7,0 46 krytyków
Koneser
powrót do forum filmu Koneser

Film bardzo ciekawy, wzbudzający skrajne emocje od uśmiechu po współczucie. Ostatnio wszystkie filmy na których byłam w kinie były po prostu słabe. Zaczynałam wątpić w sens sztuki filmowej, aż tu nagle pojawił się "Koneser". Po przeczytaniu plakatu o czym ma być ten film nie byłam szczególnie zachwycona, ale cieszę się, że wybrałam właśnie tę pozycję.

ocenił(a) film na 8
zilafka

filmów jest mnóstwo, nikt nie zmusza do chodzenia do multipleksów gdzie faktycznie repertuar jest słabszy.. polecam czasem odwiedzić kino studyjne, ciężej się wpasować z czasem, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) przynajmniej nie ogłądasz tego samego scenariusza poprawionego io przemielonego przez hollywoodzka maszynke 10 raz. a z filmami jak z polityka, trzeba szukac dociekac, interesować się, bo inaczej nas robią w konia.

ocenił(a) film na 9
ziolens

zgadzam się, ale niestety ten czas... Tym bardziej, gdy mieszka się w małej miejscowości i nie da się wyskoczyć gdy mam 2godziny wolne, ale muszę zarezerwować ok 5h a nawet i więcej. Ale uwaga słuszna :)

ocenił(a) film na 8
zilafka

jak i Twoja, ludzie często zapominaja,ą że nie można mierzyć innych swoją miarą, a w małych miejscowościach faktycznie jest róznie, życze powodzenia :)