PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624525}

Koneser

La migliore offerta
2013
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 153731
7,0 46 krytyków
Koneser
powrót do forum filmu Koneser

choć przewidywalny od początku do końca,ale zagrana wybitnie rola Geoffrey'a Rush'a nie pozwoliła mi przerwać ani na moment filmu. piękny,poruszający...w cudowny sposób opowiadający,że miłość może pojawić się w naszym życiu nie zależnie od wieku i okoliczności....moja ocena to jak najbardziej zasłużone 10/10...

ocenił(a) film na 10
aneta20_04

zgadzam się w 100% :)

jeden z najlepszych filmów jakie widziałam w ciągu ostatnich lat.

pozdrawiam

druzg

:)
teraz filmy to raczej sposób na zrobienie szybkiej kasy,wychodząc z kina natychmiast się o nich zapomina,rzadko się zdarza by któryś z obejrzanych filmów miał jakąś głębię,ale ten film trafił prosto w moje serce i stał się niezapomniany.przede wszystkim dzieki odtwórcy głównej roli, który w mistrzowski sposób przekazał swojej postaci gamę emocji...mnie szczególnie spodobała się jedna z końcowych scen gdy Virgil wchodzi z obrazem ukochanej do swojego sekretnego pokoju i widzi puste ściany....powalające...wspaniałe...
rzadko kiedy piszę opinię na temat obejrzanego filmu,ale ten jest wyjątkowy i wart obejrzenia,nie dla zabicia czasu ale dla samej przyjemności oglądania...nie rozumiem komentarzy,typu że ten film to strata czasu, nudy..ja nie oderwałam wzroku nawet na chwilę i nie było momentu bym choć przez chwilę się nudziła...

ocenił(a) film na 10
aneta20_04

ja dokładnie tak samo. Mimo że nie jest krótkim filmem, to ani razu nie spojrzałam na zegarek, a wychodząc z kina żałowałam, że już się skończył.