PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624525}

Koneser

La migliore offerta
2013
7,9 154 tys. ocen
7,9 10 1 153734
7,0 46 krytyków
Koneser
powrót do forum filmu Koneser

po la vita e bella...

użytkownik usunięty

i elegii, to moj kolejny ulubiony film, jestem zachwycony. Ogladajcie film bez jakichkolwiek
dedukcji. Dobra muzyka, wspaniala gra aktorow! Licze na wiele nagrod.

ocenił(a) film na 10

No ja się zastanawiam czy zostawić 10 zł na ,,nudnego:)" i przegadanego Woodego Allena czy iść na ten film. Reżysera kojarzę za Malenę, głownego aktora nie wypada nie znać. A czy ten film nie jest jakiś trudny, ciężki, pogmatwany? Czy to prosta historia normalnie zrozumiała, taka o życiu - miłości, samotności.

ocenił(a) film na 10

Aaaaaa Życie jest piękne, cholera nie widziałem tego. Tyle szitu obejrzałem, przewijałem i forsy przeputałem ale Życia pięknego z kolesiem z Różowej Pantery nie oglądałem. Pamiętam za to jak na rozdaniu Oscarów chodził z radości po krzesłach był bardzo wzruszony i cała sala biła brawo.

MacGregor82

Lepiej późno niż wcale ;-)
A na bilet na "Konesera" warto wydać złotówki. Tak, to film o życiu, o samotności, miłości i... resztę musisz po prostu zobaczyć ;-)

użytkownik usunięty
MacGregor82

Filmy Allena też mają w sobie to coś. Ale moim zdaniem Koneser..trochę intrygujący, ale pod scenariusz można podlozyc sytuacje zyciowe normalnych ludzi .Pieniadze warto wydac, poza tym mozna sie nauczyc angielskiego przy tym filmie i pieknym akcencie glownego bohatera :-). La vita e bella, to już jest w kanonie pt. " MUSISZ TO OBEJRZEĆ! ".