Kolejna dawka niskobudżetowego fantasy, brak bliższych danych na temat treści, poza tym że dzieło posiada dwa dość całkiem różne tytuły. Wszystkich zainteresowanych coponiedziałkową dawką absurdu zapraszamy na seans, już 29.04 o 20.
nie taki zły ten film. Parę scen było nawet zabawne. Efekty specjalne też chyba trochę lepsze niż w większości produkcji tego typu.
Faktycznie nie był nudny, ciągle coś się działo i dużo śmiesznych scen wynikających ze specyfiki gry aktorskiej i zaangażowania w sceny.
Dla chętnych temat na następny film:
http://www.filmweb.pl/film/Ba%27al%3A+Kl%C4%85twa+boga-2008-462665/discussion/Po niedzia%C5%82kowy+Fanklub+Pulsu+-+Szukasz+Ba%27ala+!,2333204#post_11079283
miałem dać ocenę 2, ale jak Tak-Tek zawołał do swojej żony tak, żeby wszyscy go zauważyli i pojmali to się poddałem
Skoro hobbity nauczyły się języka ludzi to możliwe ze tak tylko myślą a znają je w połowie i np mówią coś a tak naprawdę obrażają ich np zamiast zaprowadzić ich gdzieś to tak naprawdę powiedział że zrobią z nich obiad jeśli nie mają nic przeciwko.
Ale to tylko dla ludzi którzy nie rozumieją języka prehistorycznych, film dla bardziej znających jeżyk jest np apocalipto :)
Szydzenie z lingwistycznych zdolności hobbitów jest tutaj nie na miejscu bo oni wynaleźli KOKOSOWĄ OSŁONĘ
Taką technologie hobbity mają!! Oni w ten sposób jak się zbierze ich z pięciu to wysyłają swoje drewniane statki w kosmos. Zasiedlili już połowę księżyców Jowisza. tak słyszałem
Ale że jak nudziło ci się i napisałeś coś w ciekawostkach na stronie filmu czy... ''458. Prehistoryczni ludzie posiadali patyki umożliwiające każdemu wyrzucenie włóczni za horyzont. (Era hobbitów)''
Uwolni moje dzieci.
Zrobię coś więcej, długi trzeba spłacać.
Czy życie za życie, i to do tego więcej razy niż raz czyli będzie uprawiał seks z dziećmi by spłacić swój dług bo dzieci urodzą nowe dzieci czyli plus nowe życia.