Konflikt imperiów

Clash of the Empires
2012
2,3 868  ocen
2,3 10 1 868
Konflikt imperiów
powrót do forum filmu Konflikt imperiów

...dyskusja ruszyła. Film faktycznie dno i 3 metry mułu. Patrząc na tytuł i datę premiery myślałem, że chcieli go wypuścić mniej więcej z Tolkienowskim Hobbitem, by nieroztropny widz pomylił tytuły.

ocenił(a) film na 1
AtlantyQ

Jeszcze jedno, Christopher Judge mając na koncie role w Gwiezdnych Wrotach i Mrocznym Rycerzu, wziął udział w takim gniocie ? No chyba jego agent, też pomylił produkcję Jacksona z tym czymś (bo filmem tego nie idzie nazwać) :) W sumie, film był opisany jako horror, a miejscami wyszła niezła komedia (choćby w finalnej bitwie ).

ocenił(a) film na 1
AtlantyQ

Najgorszy film ever! Po pierwsze: Hobbici nie są karłami tylko w porównaniu do ludzi są mali (nie niscy) a ich ciała są proporcjonalne, po drugie: ich stopy powinny być owłosione i nieco większe i nie powinni nosić butów, po trzecie: oni nie mieszkają w domkach ze słomy tylko w podziemnych norkach. To nazazie tyle bo obejżałam tylko 10 min filmu i miałam dosyć + te "coś" co wyglądało jak duże jaszczurki, czym latali ci skalni (czy jakoś tak) ludzie nie miało prawa wzbić sie w powietrze i tymi skrzydłami ciągle zahaczało o ziemię mimo to latało dalej.

ocenił(a) film na 1
natalia98483

Jeszce zapomniałam o drewnianej grze aktorskiej i słabych "efektach specjalnych".

ocenił(a) film na 2
natalia98483

Efekty specjalne są gorsze niż w Play Station

ocenił(a) film na 1
natalia98483

haha i tak wytrzymalas dluzej ode mnie ;p
Serfujac wlasnie wczoraj po kanalach zatrzymalam sie na tym pulsie czytam opis patrze na tytul sobie mysle ooo obejrze bo brzmi niezle, a jestem fanka fantastyki to tym bardziej ,ale to co ujrzaly moje oczy nie moge z niczym porownac,masakra ;p

ocenił(a) film na 1
Vanja_8

Tytuł mnie też zaciekawił, dlatego postanowiłam to obejżeć. Myślałam, że to będzie coś w stylu "Hobbita" albo "Władcy Pierścieni", bo bardzo lubie fantasy, ale to co zobaczyłam było straszne ;___;

ocenił(a) film na 3
Vanja_8

Nie rozumiem, o co Wam chodzi. Przecież ten film to czyste arcydzieło! Już od pierwszej minuty, gdy zobaczyłam tego najstarszego "hobbita" - ojca, z alfonsim wąsem i ciuchami z Biedronki, wiedziałam, że nie będę żałować czasu spędzonego na oglądaniu tego filmu. Poza tym, przykładowo - Legolas w ogóle nie umywa się do tego chłopaka z dziewiczym wąsikiem, który rzucał dzidami na 321984918 kilometry, a Koto (?) bije Golluma na głowę! Efekty specjalne niesamowite, gra aktorska tak samo. Szczerze mogę polecić ten film każdemu, kto ma nadmiar czasu i kto lubuje się w filmach klasy Z.

ocenił(a) film na 1
natalia98483

Ale średnia ocena nadal wyższa od oceny Kac Wawa :)

ocenił(a) film na 3
AtlantyQ

Kawałek Kambodży można zobaczyć.