PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721672}

Koniec przyjaźni

Cybernatural
2014
5,6 23 tys. ocen
5,6 10 1 23228
6,1 15 krytyków
Koniec przyjaźni
powrót do forum filmu Koniec przyjaźni

W opisie stoi jak wół że nagrano jak ją ktoś wykorzystuje seksualnie - więc to się nomen omen kupy trzymało i taki powód samobójstwa byłby realny i do przyjęcia. Ale zabijać się z powodu sraki w majtach ? To położyło cały sens filmu.
Potem co to za zemsta jak równie dobrze mogła wszystkich pozabijać w realu, po co była ta cała szopka na Skypie ?

Jordan66

Żeby pokazać jacy dwulicowi są . I co jej zrobili ?

Lux_X

Dwulicowy jest każdy ale czy dasz się skompromitować to już do siebie pretensje można mieć.
Czy ten francuski chodziarz co narobił w gacie na olimpiadzie też będzie zabijał ?

Jordan66

Film ma sens . Pokazał jacy potrafimy być i co zrobić żeby tylko zadbać o siebie [ nawet jeżeli mielibyśmy zabić kogoś kogo kochamy]. Skompromitować powiadasz?
Laura [ główna bohaterka ] była obrażana , dokuczano jej , żartowano z niej , na internecie pisano że jest frajerką [czy jakoś tak ]. Cóż Laura była w trudnej sytuacji [ przecież była lubiana itp ] więc jej samobójstwo raczej nie wynikło z głupoty dziewczyny. Napisałeś że Laura zabiła się z z powodu sraki w majtach ? Że co proszę ? Gdyby ktoś wstawił wideo np. jak się masturbujesz i wrzucił to na internet i to wideo miałoby 100 mln. wyświetleń to co byś zrobił?
Co do tego francuskiego chodziarza chyba tylko amerykanie przychodzą z zaświatów i mszczą się na żywych.

Lux_X

Tak jak o wielu się pisze i jakoś ludzie żyją dalej. Np. po każdej emisji rolnika szukającego żony powinno być kilka samobójstw.

Jordan66

Rolnik to nie film ośmieszający , raczej film który ludzie biorą na wesoło xd.
Nie wiem co Ci jeszcze napisać żebyś przyznał mi racje . Miała słabe nerwy ? Załamała się ?
Nie wiem . Ale nie pisz że film nie ma sensu . Bo ma . Jak na średniaka ma całkiem niezłą fabułę.

Lux_X

Każdy polewa z tych rolników, a hejt na jednego, którego okrzyknięto Młotem to dopiero powód do samobójstwa :D
Właśnie te słabe nerwy, ktoś kto się wycofuje z życia strzelając sobie w głowę ten nie ma charakteru żeby się mścić. To za życia powinien powystrzelać koleżanki i kolegów !

Jordan66

To znaczy miała to zrobić tak :
[Laura] - Cześć
[Koleżanka] - Hej
- Mogę wejść?
- Pewnie
Po czym Laura wyciąga pistolet jakiegoś tam kalibru i robi headshoota?Nawet jeśli by ich zabiła to co dalej ?
I tak byłaby hejtowana itp , a po morderstwach szukałaby ją policja .
Co do charakteru za przeproszeniem skąd to k*rwa wiesz?

Lux_X

Zabija by wszystkich i dopiero wtedy palnęła sobie w łeb.
A charakter samobójcy to słaby charakter.

Jordan66

Fajnie się z tobą rozmawia ale widzę że i tak Cię nie przekonam .
Ja mogę mówić moje argumenty w nieskończoność ty możesz w kółko mówić swoje.
Każdy ma swoje zdanie i fajnie xd.
Ja rozmowę kończę.Cześć.

Lux_X

A horror Carrie widziałeś ? Tam upokorzona laska wszystkich rozwaliła za życia !

Jordan66

Tak ale z niej nabijała się szkoła a nie pół neta.
Po za tym to thriller .
Carrie to klasyk.

Lux_X

A ten net to przecież ograniczony też do jej znajomych głównie - bo co kogo obchodzi co ludzie w sąsiednim stanie o kimś myślą.