Konklawe

Conclave
2024
7,0 66 tys. ocen
7,0 10 1 65503
6,9 74 krytyków
Konklawe
powrót do forum filmu Konklawe

macicy i jajników - miał normalnie też siusiaka? :)
Bo jak nie miał siusiaka - to średniawka. Lewacka bzdurka, ale mega śmieszna - cała powaga, budowanie napięcia - poszły do kosza dlatego daje 7/10, a nie 8/10 ;)
A jak miał mimo wszystko siusiaka i przypadkowo przy wyrosku (operacja) odkryli mu macice i jajniki to zostawiam 8/10 HEHE

ocenił(a) film na 8
Hauptheld

Przecież on dosłownie mówi, że dowiedział się o tym dopiero w dorosłości przy operacji usunięcia wyrostka. Gdyby nie miał zewnętrznych narządów męskich, to by było wiadome już przy jego narodzinach...

Ashera_Maisha

nie, nie jest to takie oczywiste. Wspomina o tym, że dowiedział się przy operacji wyrostka, ale nie potwierdza, że miał też siusiaka ;) ;) ;) swoją drogą raz na 30mln urodzeń chłopcy rodzą się bez siusiaka. Czy mają wtedy macicę? Nie wiem, pewnie nie każdy bez siusiaka przechodzi w życiu operacje wyrostka żeby móc się o tym dowiedzieć hehe.

ocenił(a) film na 8
Hauptheld

Cytat z filmu:
"The truth is, there simply was no reason to think I was physically different from the other young men.
Then, in my late thirties, I had a surgery to remove my appendix.
And that was when the doctors discovered that I had a uterus and ovaries."
Czy serio potrzebujesz, żeby dosłownie powiedział "mam siusiaka"? Dla mnie to jest dość oczywiste.

Ashera_Maisha

Czy Ty serio nie widzisz, że tnę bekę? :)