Nie wzbudził we mnie żadnych emocji było mało za muzyki w tym filmie a tak poza tym to film jest ok.Bardzo ładnie zagrał Wojciech Pszoniak.
Nie wzbudził emocji? A czy sama tematyka i sposób w jaki film został nakręcony nie powinien wzbudzić emocji ? Czy symbolika- w ostatniej scenie nie wzbudza w Tobie ani krzty współczucia? Czy to ,co zrobił ten człowiek dla setek dzieci żydowskiego pochodzenia nie jest godne emocji? Za mało muzyki? A po co do tego komu muzyka? Wszystko zostało doskonale przekazane i muzyka była zbędna. Dodatkowo jest to jeden z najlepszych polskich filmów. Nie ma w Tobie za grosz empatii ani współczucia. Jesteś człowiekiem kompletnie wypranym z emocji. Idź oglądnij sobie filmy nakręcone na podstawie Sparksa albo inne romansidła to bardziej na Twoim poziomie. Jak ktoś takie głupoty wypisuje to albo jest trollem albo totalnym idiotą.
Historia jest przejmująca ale film mnie jakoś specjalnie nie poruszył oglądałam wiele wojenny filmów i były lepsze. Oceniamy na tym forum film a nie kogoś bo przecież nie znasz mnie. Wg mnie film zasługuje na ocenę tylko dobrą 7/10 nic więcej.
Nie wszystkie filmy muszą wzruszać za pomocą tanich środków , na silę próbować wywołać u nas wzruszenie (np. Zielona Mila, Pamiętnik). Poza tym, po co dajesz 7 ? Czym się kierujesz przy wystawianiu oceny? Nie oceniam Cię ale jak czytam takie bzdury to się aż we mnie gotuje...