PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6853}

Kosmiczne jaja

Spaceballs
1987
6,5 59 tys. ocen
6,5 10 1 58744
6,3 31 krytyków
Kosmiczne jaja
powrót do forum filmu Kosmiczne jaja

kojarzy ktos?

ocenił(a) film na 8

byla jeszce podobna komedia kosmiczna, daaawno ja ogladalem, cos mi utkwilo ze byla jakas planeta, tam zyl jakies prymitywne plemie, nie wiem czemu kojarzy mi sie z kurami, czy tam kurczakami, ale moze to tylko tak mi cos odbilo. byla tam scena ze bohaterowie chodzili czy uciekali przed kims w jakichs kanalach i tam zyly takie dziwne potworki, jakies grzybki czy cus takiego, chyba w jednej scenie jedli jakies danie z takiego "grzybka". kojarzy ktos?

ocenił(a) film na 8
separator

podbijam. juz 3 lata szukam tego filmu. naprawde nikt nie kojarzy???

ocenił(a) film na 8
separator

Może chodzi o film "Lodowi piraci"?

ocenił(a) film na 8
separator

Był kiedyś taki filmik jak Hardware Wars

separator

Jeszcze jedna fajna kosmiczna komedia to "Gwiezdne jaja: Część I - Zemsta Świrów" ale nie wydaje mi się żeby to było to czego szukasz....

użytkownik usunięty
ewelaJnaaa

Zemsta Świrów- to raczej parodia Star Trek'a

separator

Może to bylo to >http://www.filmweb.pl/film/Super+Mario+Bros.-1993-9877 kojarze tam parę scen z grzybkami choć to było wieki temu i już nie pamiętam tak dobrze.

OddThomasPL

Film o Mario? Super! :D

separator

Może Odyseja komiczna? ;P

ocenił(a) film na 7
separator

Mnie z grzybkami w kanałach kojarzy sie jeden film i być może właśnie o ten Ci chodzi. Jest to strasznie głupia komedia s/f z czasów mojego dzieciństwa (mama wypożyczyła ją z wypożyczalni na vhs:)), a tytuł to "Mama i tata ocalają świat"
http://www.filmweb.pl/film/Mama+i+tata+ocalaj%C4%85+%C5%9Bwiat-1992-7525

ocenił(a) film na 8
joana020

hahaha bez kitu tego szukałem. 4 lata poszukiwan. mala jestes wielka!!!!

ocenił(a) film na 7
separator

Bardzo proszę:) znam to uczucie, kiedy pamięta się tylko strzępki scen, więc tym bardziej cieszę się, że mogłam pomóc:)