Kot Bob i ja

A Street Cat Named Bob
2016
7,5 26 tys. ocen
7,5 10 1 25772
6,5 10 krytyków
Kot Bob i ja
powrót do forum filmu Kot Bob i ja

Pokazująca, że ludzie kupią byle ckliwą bajkę. Facet łaził, powiedzmy, że śpiewał, wziął sobie kota i nagle ludzie oczarowani jakby pierwszy raz kota rudego na oczy widzieli, przecież to jest jakaś paranoja. Sam film w sobie jest ok, ale historia jest po prostu beznadziejna.

ocenił(a) film na 7
barney23

Może i dziwne, ale jako właścicielka kotów, doskonale wiem, że nic nie dziwi przechodniów bardziej niż kot, a już szczególnie na ramieniu (no może jeszcze tchórzofretka)
Mało kogo przyciąga grajek na ulicy, ale grajek z kotem, to jednak coś niecodziennego i zachwycającego szczególnie starsze panie ;)
Możesz nie wierzyć, ale historia jest oparta na faktach, a na youtube jest pełno filmików z tłumem ludzi zbierających się tylko po to, żeby popatrzeć na Boba, a grający James jest do niego tylko dodatkiem.

ocenił(a) film na 7
Harakumi

Ogólnie kot, jest raczej kojarzony z tchórzliwym zwierzęciem, większość ucieka od nieznajomych, a nawet te odważniejsze raczej unikają centrum wielkich miast.
Jednak Bob, nie miał z tym problemu, więc to też jest czymś co zachwyca.
Nie jeden kociarz, by chciał, żeby ich kot, tak jak Bob siadał na ramieniu i szedł z nim na miasto, jednak takie cuda, nie zdarzają się za często ;)

Harakumi

Cudowny kot Bob siedzący na ramieniu człowieka i wspierający go w ciężkich chwilach... Czy może być piękniejszy widok?

ocenił(a) film na 9
barney23

jasne, historia opowiedziana w Lego Batman jest bardziej pasjonujaca :D W sumie czemu odpowiadam na post idioty?

ocenił(a) film na 2
sobanek

ale dziecko zrozumiałeś, że lego batman a ta durnowata historyjka o ćpunie i futrzaku to zupełnie inne gatunki? pewnie jesteś z tego rodzaju co np filmy komediowe oceniają nisko bo jest mało elementów grozy :)

ocenił(a) film na 9
barney23

Dziecko

ocenił(a) film na 9
barney23

jesli cyferki z nicku to Twoj wiek, to obawiam sie, ze to dziecko ma syna w Twoim wieku :D lol

ocenił(a) film na 2
sobanek

to dziecko uroiłeś sobie między jedną a drugą odpowiedzią :)

ocenił(a) film na 9
barney23

Ty napisałeś do mnie per dziecko tępy ćwoku schizofrenię masz i nie wiesz co robisz idioto? Przeczytaj własną odpowiedź młotku

ocenił(a) film na 2
sobanek

jesteś debilem od urodzenia czy to nabyte? co ma wspólnego nazwanie ciebie dzieckiem z twoim urojeniem o dziecku :)

ocenił(a) film na 9
barney23

wez kolo i jebnij sie w czolo debilu, dla mnie koniec watpliwej konwersacji

ocenił(a) film na 2
sobanek

teraz rozumiem czemu miałeś aluzje do Lego Batmana, Ty jesteś głupszy nawet od klocka lego :D

ocenił(a) film na 9
barney23

plonk

ocenił(a) film na 2
sobanek

zrób coś dla ludzkości i nie rozmnażaj się