PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219972}

Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 87 tys. ocen
6,5 10 1 87463
5,8 40 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

3D czy 2D

ocenił(a) film na 8

Mam pewien problem, ponieważ nie wiem czy iść na ten film w 2d czy 3D. Wtorki za 13 PLN
są w Multikinie na filmy 2D i nie wiem czy stracić to 9 zł na efekt trójwymiaru. Co polecacie?

ocenił(a) film na 7
albus

No kto co lubi, wybierz to co Ty wolisz... No chyba, że nigdy wcześniej nie byłeś na filmie w 3D? Jak nie byłeś to może pora spróbować pierwszy raz? Przynajmniej następnym razem będziesz wiedział czego się spodziewać po 3D i będziesz wiedział którą opcję wybrac i co Ci się bardziej opłaca. ; ) Nie wiem jak w tym filmie wypadają efekty 3D, nie słyszałem opinii, ale ja jakbym miał wybierac tak w ciemno to bym wybrał 3D. Wolę dopłacić tę parę złotych, bo to nie jest jakaś fortuna i przynajmniej potem nie żałować, że przegapiłem te parę bajerów trójwymiarowych. Bo na pewno film w 3D nie będzie gorzej wyglądał czy gorzej się oglądało niż 2D, prędzej będzie na + dla 3D. :)

ocenił(a) film na 8
Victor_

Jasne, że byłem na 3d! Po prostu boję się, że będzie cos takiego jak w Alicji w krainie czarów, gdzie niesamowicie bolały oczy, lub jak w Piratach z Karaibów, gdzie efektem 3D było to, że były wypukłe napisy. Chociaż było parę dobrych 3D, np. w ostatnim Harrym Potterze, gdzie zachwyciła mnie szatańska Pożoga. Ale juz kupiłem bilety. Wygrała opcja 2D. I jeszcze w multikinie te okulary tak troche przyciemniaja jakby obraz, i kolory nie sa tak zywe jak w 2D

ocenił(a) film na 7
albus

No nie porównam z Tobą swoich odczuć co do wymienionych przez Ciebie filmów, bo ich nie widziałem w większości, a już tym bardziej w 3D. W ogóle jakoś specjalnie dużo filmów w 3D nie widziałem. Ale były takie, w których 3D wyszło w moich oczach na +, ale także takie, w których wyszło na -. Z takich co ostatnio widziałem w 3D to polecę naszą produkcję - Bitwa Warszawska. Naprawdę sceny bitewne z elementami 3D prezentowały się w moich oczach świetnie, te wybuchy, latające pociski i łuski od amunicji, ten piasek lecący w oczy widza, miodzo... : )

Victor_

Warto iść na 3D. Rzadko się zdarza, żeby w bajce efekt 3D pojawiał się tak często jak tutaj;) Polecam;)

ocenił(a) film na 7
albus

poza Avatarem jest to pierwsza produkcja gdzie 3D nie przeszkadzało mi w odbiorze.