Bajka nudna, bez żadnych rewelacji, fabuła kiepskawa... Jedyna fajna postać to Kotek :) Nie polecam. Jedyny plus - muzyka...
Ocena 4/10
muzyka... doskonała grafika i i taniec Kitty i Kota. To wszystko. Reszta to jakaś masakra, która kosztowała mnie 29 zł.
Po prostu przereklamowana chała i tyle :) Oglądałem co prawda wersję z napisami, więc nie wiem jak kwestia dubbingu się przedstawia...
Po prostu bajka dla dzieci. Większość z nas spodziewała się czegoś lepszego po twórcach Shreka, ale niestety rozczarowaliśmy się.
Hmm szczerzę mówiąc to nie wiem czy ta bajka jest w stanie zaciekawić dziecko. Oczywiście to tylko moje zdanie.
Według mnie film nie był zły, chociaż zbyt mało było śmiesznych momentów, które rozbawiłyby człowieka do łez, tak jak np. na Shreku. Irytowała mnie postać Humpty'ego. Przyznam jednak, że animacja była piękna- kot i te jego cudne oczka:)) A czy to bajka dla dzieci? Szczerze, na seansie na którym byłam byli chyba sami studenci i osoby w średnim wieku, dzieci nie widziałam;p Ale chyba im się spodoba, w końcu to bajka;)