PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219972}

Kot w butach

Puss in Boots
2011
6,5 88 tys. ocen
6,5 10 1 87523
5,8 40 krytyków
Kot w butach
powrót do forum filmu Kot w butach

Do bani

ocenił(a) film na 4

Bajka nudna, bez żadnych rewelacji, fabuła kiepskawa... Jedyna fajna postać to Kotek :) Nie polecam. Jedyny plus - muzyka...
Ocena 4/10

użytkownik usunięty
teomo

muzyka... doskonała grafika i i taniec Kitty i Kota. To wszystko. Reszta to jakaś masakra, która kosztowała mnie 29 zł.

ocenił(a) film na 4

Po prostu przereklamowana chała i tyle :) Oglądałem co prawda wersję z napisami, więc nie wiem jak kwestia dubbingu się przedstawia...

ocenił(a) film na 5
teomo

Gdyby nie to irytujące jajo byłaby wyższa ocena niż 5.

ocenił(a) film na 3
teomo

Przereklamowane. NUDAAAAAAAAAAAAAAA

ocenił(a) film na 3
Smallville__

Po prostu bajka dla dzieci. Większość z nas spodziewała się czegoś lepszego po twórcach Shreka, ale niestety rozczarowaliśmy się.

ocenił(a) film na 3
Falka2104

Hmm szczerzę mówiąc to nie wiem czy ta bajka jest w stanie zaciekawić dziecko. Oczywiście to tylko moje zdanie.

ocenił(a) film na 3
Smallville__

Z tego co słyszałam to tak. Poza tym każda animacja zaciekawi dziecko.

teomo

Według mnie film nie był zły, chociaż zbyt mało było śmiesznych momentów, które rozbawiłyby człowieka do łez, tak jak np. na Shreku. Irytowała mnie postać Humpty'ego. Przyznam jednak, że animacja była piękna- kot i te jego cudne oczka:)) A czy to bajka dla dzieci? Szczerze, na seansie na którym byłam byli chyba sami studenci i osoby w średnim wieku, dzieci nie widziałam;p Ale chyba im się spodoba, w końcu to bajka;)

ocenił(a) film na 6
aa-kinomaniak

Mało smiesznych momentów? Ja moze z 5 takich uraczylam na caly film...

[UWAGA SPAM]

a motyw z gesia... zrobiłam mega facepalma i tyle... jestem zdecydowanie na nie dla tego filmu.
jedyny plus za taniec kotów