Nie mogli sobie odmówić kolejnej masy pieniędzy płynących z seansów 3D, więc "Król Lew" ponownie wchodzi do kin.
Nie ponownie, a po prostu wchodzi do kin. W Polsce "Król Lew" nie doczekał się swojej premiery kinowej.
Krół Lew był wyświetlany w polskich kinach. Na pewno się nie mylę bo pamietam że byłam na seansie jako dziecko, więc musiała być premiera w 1994 albo trochę później
W 94' "Król Lew" również polskie kina odwiedził, zatem podtrzymuję "ponownie". :-)
Sam byłe w kinie w 95 roku, więc jaką premiera musiała być. Teraz po prostu będzie premiera 3D
Również byłem w kinie na Królu Lwie. Kina już nie ma, ale pamięć po seansie została. ;]
pierwszy raz na Filwebie jesteś?;) Zawsze taka bzdura wychodzi jak film wchodzi ponownie do kin czy to w 3D czy tam odnowiony. Zobacz np. Toy Story albo Casablanca:)
No beton jak choo...:) Kiedyś myślałem ze pewnie szybko to zmienią, jakaś dodatkową rubrykę czy coś na takie wznowienia... ale widocznie nikomu na tym nie zależy i takie głupotki sobie są i już:)
masakra :/ Mam już serdecznie tego warjactwa wokół 3D :////
Klasyka jest tak fajna jako właśnie klasyka. Nie powinno się jej zmieniać, bo jest nowy "trend"
Przynajmniej tak mi się zdaję
Oj tam oj tam. Nowe pokolenie będzie mogło film zobaczyć - to chyba dopbrze nie? Np. ja mimo iż mam 16 lat, to jeszcze ani razu nie widzialem i z chęcią zobaczę. Szkoda tylko, żę u mnie w Mielcu ni ma 3D w kinie a wersji 2D pewnie nie będzie a nie wiem czy będzie mi się chciało jechać do Rzeszowa. ;( Ja chcę też wersję 2D!
Film świetny wart obejrzenia, więc niech ci się zachcę :)
No może i młode pokolenie będzie mogło zobaczyć, ale to nie będzie to samo... 2D ładniej pokazuje tą całą atmosferę :)))
Król Lew w 3d? Nie no to już przesada.Co oni z tym 3d?
Niedługo to może 4d ;/ Jednak z sentymentem do bajki król lew się wybiore.
Jestem ciekawa jak to wszystko wyjdzie.Czy wiadomo kiedy będzie oficjalny zwiastun ?
I czy mam to traktować jako kontynuacje Króla Lwa inaczej czwarta część?Bo sama nie wiem.
Oby nie było plastusiowych postaci jak te smerfy.
Nie, jest to klasyczna animacja Król lew - może lekko podrasowana graficznie i muzycznie tylko w wersji trójwymiarowej
To gratka dla tych co nie widzieli na ekranie Król Lwa
Oto polski trailer
http://www.youtube.com/watch?v=eMcOtzBj17o
Myślę że warto zobaczyć może będą niezłe te 3D zwłaszcza w scenie popłochu ;)