napiszmy apel do którejś z telewizji i niech puszczą ten film:))))))))Ja nie płaczę na scenie śmierci Mufasy tylko na końcu.
heh też tak miałem...
btw ja czytałem bynajmniej na stronie niemieckiej, że w Niemczech w 2012 roku zamierzają w jego ciągu puścić całą serię KL 1-3. Może w Polsce też tak będzie...oby.
Film puszczą na 100% na wiosnę 2012 na Disney Channel, bo w październiku tego roku wychodzi nowa edycja, a oni zawsze po wznowieniu puszczają, w okolicach jakiś świąt.
ale co "zawsze puszczają"? chyba nie chcesz powiedzieć, że Król Lew już leciał na Disney Channel?
Leciał na Disney Channel, ale w innych krajach (chyba w latach 2004 - 2005). Na polskim Disney Channel jescze nie leciał (zwłaszcza, że start Disney Channel w Polsce był dokładnie 2 grudnia 2006), więc Król Lew na pewno zostanie wyświetlony wiosną lub też zimą 2012 roku.
no dobra, ale to mieliśmy apel napisać :>
ja też się wzruszałem najbardziej na końcu...
Wg. mnie mogliby puścić na TVP1, bo TVN się nie chwyci chyba... Oni wolą coś nowszego z humorem puszczać....
No więc niech każdy napisze coś do siebie, pod koniec złożymy w kupę, i możemy myśleć co robić dalej...