To najlepsza bajka wszechczasów. Można oglądać po 10 razy na dzień, a wzruszasz się i tak. Jest niesamowita, nie to co dzisiejsze produkcje animowane...
Dokładnie. Król Lew to najlepsza bajka jaką widziałam! To co dziś puszczają na Disney Channel robi wodę z mózgu. Kiedyś to były PRAWDZIWE bajki! Szkoda że te dobre czasy Disney'a już mineły...
Właściwie to jest prawda! Nie rozumiem nawet dlaczego w dzisiejszych czasach dzieci tak bardzo lubią te głupią Hanne Montane (Srane Montane) i co w niej takiego dobrego. Dla mnie to tylko jedno, zwykłe i wielkie psie g***o. Nawet TVP ją wyświetla, Ci z Praw Dziecka powinni zabronić jej wyświetlania i tyle. Przez ten jej serial można tylko ogłupieć.
P.S. do autora komentarza
Popieram waszą opinię na temat KRÓLA LWA. Dla mnie ta ba....o przepraszam, film animowany to arcydzieło wszech czasów, wspomnienie z dzieciństwa i pierwszy film jaki obejrzałem w kinie. Ja myślę, że pewnego dnia Ci goście TVP przestaną wreszcie puszczać te hanne montane i inne takie pierdoły tego typu i ośmielą się w końcu wyświetlić w końcu nie tylko Króla Lwa, ale także inne klasyczne animacje Disney'a jak Piękna i Bestia. Wystarczy tylko mieć nadzieje i czekać.
Najpiękniejsza bajka jaką widziałam.Przebija filmy tzw. ''ambitne'' . Już nie pamiętam nawet ile raz ją oglądałam .Jest tak niesamowicie wzruszająca,że nie mam nawet słów.Mogę na niej śmiać sie i płakać na przemian po prostu piękna,nasamowita. Jak kiedyś będe miała swoje dzieci na pewno im pokaże Króla Lwa . No i znowu się popłakałam przwesuńce sobie na 1:12 http://www.youtube.com/watch?v=MlyWAD9_GQU&feature=related