PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6878}

Król Lew

The Lion King
1994
8,2 597 tys. ocen
8,2 10 1 597044
8,5 90 krytyków
Król Lew
powrót do forum filmu Król Lew

Jeżeli naprawdę kochasz kino i filmy, duży ekran robi na Tobie ogromne wrażenie, posiadasz pewnien sentyment do dawnego kina to zapraszam na mojego bloga. Jest on bardzo młody, jednakże już umieściłem tam parę wpisów, które mogą Cię zainteresować. Możesz go śledzić, gdyż z biegiem czasu będzie na nim coraz więcej notek i będę go udoskonalał. Nie chcę się tu reklamować. Staram się tylko wskazać pewnym osobom, które kino napradę wzrusza i potrafią dostrzegać piękno, miejsce, gdzie będę o takich sprawach pisał. Dla innych mój blog może się wydać nienormalny, więc ostrzegam tych mniej zainteresowanych. Pomyślałem, że jeżeli wchodzisz na stronę "Króla Lwa" to być może cenisz sobie ten film wysoko, tak jak ja i być może jesteś tą osobą, którą mój blog może zainteresować. Serdecznie zapraszam!!!!

PS: Nie dyskryminuję tych, którzy "Króla Lwa" mniej lubią! To, że piszę to pod tym filmem oznacza, że będzie on w pewnym momencie kluczowy dla tematu podejmowanego przeze mnie na blogu, ale jeszcze jeszcze.... ;-)