Przeciętny, nic nie wnoszący filmik, niewiele gorszy, sporo gorszy od wielu filmów wydanych w tymze roku.
Olano cie <hahaha>. twój wpis to przeciętny, nic nie wnoszący "frazes", niewiele gorszy, sporo gorszy od wielu opinii wydanych w tym ze roku 2010 <lol>
Co tu zrobić jak dzieciom które urodziły się po tym filmie da sie dostęp do neta to odrzau włancza im się krytyka wszystkiego co nie jest sztuczne, plastikowe, bez głębszego sensu i nie jest animowane w 3D. Ci co się wychowali na tej bajce są ją tylko w stanie zrozumieć i docenić.
Widze że do premiery Avatara wielu ludziom właczył sie tryb prowokacji. Niestety ale jak dla Ciebie ten obraz jest nic niewnoszący i groszy od filmów wydawanych dzisiaj to musze Cie zmrtwić ale robisz w tym momęcie z siebie idiote bo albo nprawde tak uwarzasz albo próbujesz sprowokowac ludzi do dyskusji niestety ale co byś w tym momęcie nie zrobił dałeś pokaz swojej płytkości emocjonalnej.
Tak, po premierze Avatara, zwłaszcza że temat został założony 7 (słownie: siedem) lat temu...
Kelner84 - bawisz się w górnika?
A założyciel tematu chyba zmądrzał przez te lata bo zmienił ocenę na 7/10. Chyba, że to była marna prowokacja i od początku tak ten film oceniał.
Zgadzam się z użytkownikami powyżej^ Takich bajek już nie produkują..w sumie to by mogli go zacząć puszczać zamiast Kevina w święta ;P
Wiesz co OLEJ ty sam k***a jesteś ,,lipa bez miodu". Zastanów się lepiej co ty oceniasz.
co za żałosny gościu, nie mam pytań. Ta bajka jest jedną z pierwszych disneyowskich jakie wyszły na początku i jedną z najpiękniejszych! te osoby, które się na niej wychowały (np. ja) to zrozumieją. Najpiękniejsze bajki były właśnie te, które wychodziły pierwsze a nie te 3d, robione tylko i wyłącznie komputerowo...nie mają swojego uroku w przeciwieństwie do tych robionych tradycyjnie, rysowanych... nie znasz się, więc nie pierdol, że "lipa bez miodu" bo sam jesteś jak ta lipa :D
Co ty gadasz człowieku, bajka jest przewspaniała. Oglądałem ją w dzieciństwie wiele razy i zawsze chciało mi się płakac, tak samo jest teraz i prawdopodobnie tak już będzie, że łezka będzie się kręcic w oku przy tym filmie.
Jeżeli w 2003 nic nie wyniosłeś z filmu to może o 7 lat starszy cos z niego wyniesiesz.
Według mnie jest to najwspanialsza bajka animowana w historii, a zarazem jedna z najmądrzejszych, gdzie dzieci i dorośli mogli wyciągnąc cos z filmu.
Pozdro dla ludzi, którzy wiedzą co to dobry film;)
Ciebie OLEJ chyba pogieło! Nie znasz wartości życiowych! To jest jedna z niewielu bajek, które są naprawdę mądre i pouczające~! "Filmik" Ty popatrz na teraźniejszą Hanne Montane! To jest dopiero chała! ( sory za wyrażenie) To coś uczy dzieci chamstwa, i nabijania się!
HAHAHA ten temat powinien zostać przyklejony!! On tylko pokazuje, że ignoranci to nie tylko prowokatorzy ale też zwykli użytkownicy!
po 1: widac, ze koles napisał temat 7 temu
po 2: inny uzytkownik jescze wam to podkreslił :D
mimo wszystko, niektórzy i tak piszą "że pewnie koleś wychowuje sie na vatarze" (zassał z torrenta w 03 roku, nie? ;d) albo po prostu piszą do gościa po 7 latach który zapomniał o tym temacie wieki temu.