Król

The King
2019
7,1 66 tys. ocen
7,1 10 1 65509
7,2 46 krytyków
Król
powrót do forum filmu Król

/spoiler/

PA HALYNA JAK SMIESZNIE WYWROCIL SIE W BLOTO NO NIE WYTRZYMIE

tak, oczywiscie, glowny przeciwnik henryka, ten jednostronnie zly, z glupim akcentem, polujacy na dzieci w lesie XDDDD spotkal na chillu w srodku bitwy dobrego i madrego henryka XDDD i wszyscy dookola przestaja sie nagle zabijac bo hurr durr pojedynek XD po czym ten zly wywala sie na glupi ryj NO SERIO SZANOWNI SCENARZYSCI?

film to kalka z rownie zlego outlaw king, zenada i kpina z inteligencji widza. ha tfu.

ocenił(a) film na 5
nikki_forainen

a mogli skończyć bitwę sceną lgbt, wtedy byłby postęp

ocenił(a) film na 3
Andrrzej

nie zesraj sie homofobie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
nikki_forainen

Witamy w średniowieczu... Jak sama nazwa wskazuje "mroczne wieki" dotyczyły również stanu umysłu (i taki był zamysł twórców, by to przedstawić w filmie). Co prawda Agincourt było bardzo nietypową bitwą jak na ten okres (czego nie pokazano niestety w filmie). Ale to co mnie bardziej ciekawi, to czemu Outlaw King uważasz za kpinę z inteligencji widza?

ocenił(a) film na 3
Scrach

ten sam kretynski motyw na zakonczenie, plus jeszcze zenujacy bieg po plazy bruce'a i jego loszki

ocenił(a) film na 3
nikki_forainen

czy tam ona w wozie byla, nie pamietam

ocenił(a) film na 7
nikki_forainen

Wątek romantyczny jest kpiną z inteligencji widza?

ocenił(a) film na 3
Scrach

jesli jest kiczowaty to tak

ocenił(a) film na 7
nikki_forainen

Przykład niekiczowatego wątku romantycznego?

ocenił(a) film na 3
Scrach

trzymajac sie filmow hollywoodzkich z akcja w sredniowieczu- chociazby braveheart

ocenił(a) film na 7
nikki_forainen

No nie wiem... w sumie zarówno w the King, The outlaw king i Braveheart te wątki romantyczne są bardzo podobne, a właściwie można również powiedzieć że dość płytkie bo nie są osią filmu... W mojej ocenie już w Shreku jest ten wątek głębszy niż w tych filmach

ocenił(a) film na 3
Scrach

aha