mam już dosyć, gdzie się nie odwrócę wszędzie słyszę o tym typie, wszędzie go widzę, ok, moze i jest przystojny (dla kogoś, nie dla mnie;P), ale jego gra aktorska pozostawia wiele do życzenia, może nie jest taki straszny, ale są dziesiątki jak nie setki aktorów lepszych od niego, potrafię zrozumieć Deppomanię :P facet ma talent (no i jest przystony - dla mnie, choć nie tylko ;)), ale Bloom jest całkowicie przeciętny, we Władcy.... wydawał się jeszcze całkiem obiecujący, ale im dalej tym, w moim odczuciu gorzej, moim zdaniem jest straaaaasznie nachalnie i aż sztucznie promowany i kreowany na wielką gwiazdę, mam nadzieję, ze to się szybko skończy, bo typem już aż chce mi się wymiotować :|
hejka:) smieszna sprawa ale jezeli Ci to przeszkadza to nie ogladaj filmów z nim. Masz racje ze jest promowany ale jak rozumiesz ze to gra a nie reklama ma znaczenie to mozesz sie chilloutowac. Osobiscie nie uwazam jakoby grał załosnie nawet uszło..moze dlatego ze przy Ironsie i Nielsenie czuje sie respekt.... Tak czy siak jak chce Ci sie wymiotowac tym typem to polecam produkcje mnie komercyjnych rezyserów to moze wyciągniesz cos wiecej z filmów niz niechec do ogladania jakiejs twarzy i pierniczenie o tyłeczku jakiegostam innego przystojniaka :P
Widzialem go w Troi Trylogii Krolestwie i Piratach - ciekawe, ze we wszystkich okladaja sie mieczami, szpadami lub szablami :). Widocznie chopak lubi takie kino. Jako niemy elf, mlody pirat, swiezy rycerz i pipkowaty ksiaze sprawdzil sie calkiem niezle, nie czepiam sie zbytnio.
heh, z filmów wyciagam znacznie więcej i nie ograniczam się do pierniczenia o tyłeczku kogoś tam, to o jhonnym deppie to z przymrużeniem oka napisałam, chociaz uważam, ze jest przystojny, ale nie dlatego go lubię, akurat jego najlepsze moim zdaniem role były w filmach (Edward Nożycoręki i Donnie Brasco), w których prezentował się no powiedzmy średnio wizualnie (i zaraz powiesz, że znowu zwracam na to uwagę:P) aaaa i poza tym, cięzko jest nieoglądać jakiegoś filmu, bo gra tam Orlando, własnie to jest cały problem, ze filmy z nim to nie są filmy: Orlando vs Orlando we wszystkich rolach Orlando :P, żebym mogła z czystym sumieniem je ominąć i nic nie stracić:)