szkoda Nortona do takich rol:/ to przeciez jeden z najlepszych aktorow mlodszego pokolenia a tu dostaje taki epizod!
ty chyba żartujesz:P-- jeden z najcudniejszych;) jego wystepów, ten film nie bylby juz taki sam bez niego. O.
Taki sam czyli jaki? Bo dla mie, fascynata histori średniowiecza film to masakra, porażka na całej lini, cieżki mi w nim dostrzec jakieś zalety lub prawdy historyczne... zawiodłem się totalnie....
oj nie przesadzaj:P chodzi raczej o atmosfere. oczywiscie ze wiele momentow jest bzdurą historyczna. ale o tym juz tyle sie naczytalam i nadyskutowalam na imdb i tutaj troche tez, ze po co do tego wracac? w kazdym razie pdwzgl historycznym nie spodziewałam sie niczego innego, wiec tez sie nie rozczarowalam a wrecz przeciwnie.
aha, juz nie wspominajac o tym ILE ludzi ten film zachecil zeby wlasnie ZAJRZEC do ksiazek...
A i jeszcze ten Bloom w roli rycerza!!!! Zwykły kowal, wieśniak, chłopskiego pochodzenia staje się szlechtnym rycerzem porywającym tłumy? No kuffa jego mac.... noł koments poprostu...