jak chcecie obejrzeć film akcji to odsyłam do james'a bonda - też poniekąd z królową związany. Nie wiem jakiej "akcji" się spodziewaliście na takim filmie??
Jakiejkolwiek. Mniejsza o to, nie chodzi o to jakiej kto akcji się spodziewał. Film jest beznadziejnie nudny i najwidoczniej w świecie historia przedstawiona w filmie na film się nie nadaje.
no to zależy co kogo interesuje i jakie historię chce oglądać - ja na przyszłość radzę czytać opinię o filmach przed ich obejrzeniem to zaoszczędza dużo czasu! Przecież wiadomo że historia o sytuacji królowej w chwili śmierci Diany nie jest dobra dla ludzi którzy nie lubią biograficznych smętów. To tak jakby ktoś nielubiący animacji poszedł na Shreka i narzekał że jest animowany!
Głupi przykład. Ja lubię dobre filmy. Jakbym wiedział, że będzie to nieciekawy smęt w którym nic się nie dzieje, to bym nie oglądał, proste.
dzięki za pozdrowienia ;) ja czasem nie wiem czy opłaca się odzywać na filmweb XD
warto, warto :) gdyby nie wypowiedzi osób kulturalnych i życzliwych (ale nie pozbawionych temperamentu) - te drugie mogłyby zajmować zbyt duży procent; tylko nie można się dawać prowokować...
serdeczności
BRAWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! GROMKIE OKLASKI !!!!!!!
Zgadzam się, filmów akcji szukajcie pod Bondem. To jest film biograficzny! Myślicie, że życie takiej królowej jest pełne zwrotów akcji? Błagam was, czego się spodziewaliście po filmie " Królowa" o KRÓLOWEJ Anglii? Strzelania, seksu , przystojniaków i nierozwikłanych zagadek??
Jak dla mnie film świietny, fantastyczna rola Helen Mirren i fajnie to wszystko pokazane.
zwrot akcji - dziś królowa zamiast mleka doleje do herbaty brandy - koniec zwrotu akcji XD