PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=204585}

Królowa

The Queen
2006
7,0 59 tys. ocen
7,0 10 1 58560
6,9 40 krytyków
Królowa
powrót do forum filmu Królowa

Film oceniam na 3 bardzo słaby wole już filmy dokumentalne na "Discovery" na te i inne tematy... Że to wyszło na rynek to cud nad cudami!!!!

ocenił(a) film na 10
Vampirka88

Film jest świetny, z głębią. Porusza wiele ważnych tematów.
Powinno się to oglądać ze spokojem, pomyśleć, przeanalizować. Nie można tego oglądać jak filmu z Discovery - np. o żabkach...
Wtedy na pewno nie będzie takich komentarzy !

ocenił(a) film na 2
Ositka

Jak sądzisz ze programy dokumentalne są tylko o żabkach to chyba coś z Tobą nie tak... i kto tu mówi że nie rozumie o co chodzi :P dlamnie poprostu ten temat jest już przereklamowany i nic nowego ani szczególnie wybitnego nie ukazał ten film... the end

Vampirka88

mi również film sie nie podobał.. liczyłam na coś więcej, a tu tylko nuda była..

Vampirka88

Hm. Ja mimo wszystko daję 7/10, głównie za rolę Mirren. I rzeczywiście film jest do przemyślenia, kontemplowania.
Nikt Ci nie zabrania oglądać Discovery ;) Ale w końcu do obejrzenia "Królowej" też Cię nikt nie mógł zmusić... Więc jak już krytykujesz to sensownie :)

ocenił(a) film na 10
Vampirka88

Jak tak patrze na Twoje ulubione filmy to musze powiedziec ze sie nie dziwie ze Ci sie to nie podobalo .....
Ale kazdy a swoj gust.
Ja daje 10, bo film byl kapitalny.

ocenił(a) film na 10
Vampirka88

Piszesz

Pomyłka, beznadzieja .. gdzie są krytycy ?!

A dajesz ocene 3 a nie 1 ? wiec o co chodzi :|
Sama nie wiesz co mowisz !

I jeszcze jedno.
Skoro to niby cud to wyjasnij mi dlaczego Helen dostala za ten niby cud Oscara ?