To juz prawie 11 mies, odkad Frozen zagoscilo w polskich kinach. Wielu z nas obejrzalo te animacje,
pozniej albo natrafilo na nia wczesniej, ale przyjmijmy ze to data najwazniejsza. Te 11 miesiecy bylo
bogate w wydarzenia o charakterze ogolnoswiatowym, ale ja chcialbym was zapytac, jak Frozen
wplynelo na wasze zycie?
Ja poznalam wspanialych ludzi, z ktorymi nadal utrzymuje bliski kontakt. Pogodzilam sie z siostra,
co uwazam za ogromny sukces, a zawdzieczam to wlasnie Frozen.
A jak z wami?
Wiesz..., piszę swoje opowiadanie i nie mam za bardzo czasu, żeby się tu udzielać (ale posty czytam wszystkie) :D
Moje będzie, za około 3-4 mies. część opublikowałem już na JWS wiki, to długie opowiadanie...
łoo no to troszkę czasu trzeba bedzie poczekać a kopsniesz linka ? ,bo nie chce mi się przekopywać 600 tematów XD
http://jakwytresowacsmoka.wikia.com/wiki/Blog_użytkownika:WielkiMou/Smoczo_-_lod owa_historia
To nie jest forum HTTYD 2 na fw
To jest trochę więcej niż połowa... (2 miesiące ?) nie pamiętam...
Na razie idę, jakby co to pisz ;) Będę za około godzinę :D
spoko ;) przede mną trochę czytania ,serio nie wiem ile mi to zajmie xD ale w końcu jutro piąteczek więc bajeczka, żyć nie umierać ;)
na pewno się wypowiem co myślę o tym opowiadaniu ;) ,myślę że do poniedziałku dam radę przeczytać ale czasem przeceniam moje możliwości :/
Poczekam ile trzeba, najważniejsze, żebyś się nie spieszył, czytaj swoim tempem ;D
A więc jak Frozen wplyneło na moje życie hmmm
Standardowo poznałem wiele fajnych osób z którymi do dziś mam okazje pogadać. Dzięki Frozen przypomniałem sobie że przecież to nie jedyny film jaki pominąłem w 2013-14 i czas w końcu to ponadrabiać. No i samo te forum które jest w sumie pierwszym na którym zostałem na dłużej [ Nie licząc jakiś tam grup na FB ]
+ Let it go które lubię sobie bez przerwy nucić i które jakby uspokaja mnie po przegranych rankedach w LoL'u :D
Podobne... czy ja wiem... Bardzo lubie "let her go" ale oprocz wzmianki o pozwoleniu odejsc, watek sniegu (dwie linijki tekstu) , to duzo podobienstw, nawet melodycznych nie widze, moze pokrywaja sie dwa akordy, czy mozna mowic o podobienstwie? Albo jak niektorzy sugierowali... PLAGIACIE? No wg mnie nie
Tekst nie jest zbytnio podobny, tak jak wczesniej pusalam malo widze w min podobienstwa, ale jesli Ty jakies widzisz to chetnie poslucham (czyt. przeczytam) jakie.
Czepianie sie melodii byloby rzeczywiscie bez sensu. Gdyby patrzec w ten sposob to dowolne dwie piosenki, dowolne dwa utwory bylyby podobne.
I nie musisz krzyczec. Bez tego byloby przyjemniej