Sama fabuła już bardziej. A najlepszy jest Pszoniak - zupełnie bez zasad i uczuć. W sumie taka robota to i taki fachowiec, tylko dlaczego do takich celów?
Też tak uważam. I w dodatku trochę infantylna. Lepiej byłoby jakby zapłacił i mieliby spokój. UWAGA SPOILERY!!!
1. Zabicie ubeka raczej nie byłoby niezauważone i pewnie dopadłaby go sprawiedliwość, załóżmy, że jest to sprawa otwarta i po zakończeniu historii może pójść siedzieć.
2. Kto w dzisiejszych czasach wozi kanister z benzyną skoro ceny są w całej Polsce identyczne i po co smrodzić samochód jeżdżąc na krótkich dystansach z kanistrem benzyny. Zakładam, że nie nie było to paliwo do kosiarki (zima). Może miał odśnieżarkę.
3. Samochód, to był diesel, a paliwo w kanistrze paliło się raczej jak benzyna.
Jak wam moze imponowac taka tandeta ci ludzie graja jak cioty Szyc jak zwykle sztuczny i przewidywalny
Pszoniaka nie skomentuje bo go nie lubie,a Dziedziel dla mnie jeden z lepszych aktorow Polskich
...zauwazylem ze ludzie podchodza ciekawie do zycia...
Mianowicie jak idziecie do kina to zajadacie popcorn,chipsy,pizze pijecie coca cole,pepsi,redbulla czyli porzadne,markowe drogie rzeczy ale jak idziecie na film to wybieracie byle ochlap po ktorym nawet zarcie niesmakuje wiec pytanie o co chodzi.
"Take it easy" (T. Soprano). Kto powiedział, że to w kinie oglądane, zwłaszcza, ze podzielam opinie o Szycu - jeszcze jako aktor to daję radę, ale jako człowiek-celebryta to.....dno dna:((
ogladaj bardziej ambitniejsze kino bo to to dno kompletne jedyni aktorzy ktorych mozna pochwalic to ci ktorzy kiedys grali w filmach pasikowskiego czyli Linda,Lubaszenko,Kondrat,Pazura teraz takich aktorow niema jak widze filmy polskie w reklamowkach to mnie na wymioty zbiera np. denny karolak czy glupowaty Kot to naprawde zenada
dla przykladu ostatni Polski film ktory ogladalem i mi sie podobal to Reich wlasnie zLinda a pozniej przez dlugie lata dlugie ,dlugie nic jeszcze ostatnio troche Malaszynski mi zaimponowal ia z filmow Uwiklanie .