Krew jak czekolada

Blood and Chocolate
2007
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13640
Krew jak czekolada
powrót do forum filmu Krew jak czekolada

Film masakra, wkurzyłam się ! 2/10 (ale i tak dałem za wysoko) "film" do du.. !

ocenił(a) film na 7
Doms

A mógłbyś podać jakieś argumenty, no bo wiesz chciałbym iść na to do kina i chciałbyn wiedzieć na co idę.

Syaimaral_sama

Na wstępie powiem że uwielbiam filmy z wilkołakami w tle......dlatego obejrzałem tą krwistą czekoladę.I musze powiedzieć, że film jest totalnie nudny, bez ikry.Szkoda czasu.Naprawdę.Scenariusz denny, choś sam pomysł niezły.Aktorzy grają jak chcieli a nie mogli.......Najlepsze w tym filmie to zdjęcia pięknych wilków.I to wszystko co dobrego można powiedzieć.Pozdro.

ocenił(a) film na 3
minio_b1

Zgadzam sie. Osobiscie odradzam - szkoda czasu. Film slaby. Ocenilem na 3/10. Mizerny okropnie

Syaimaral_sama

Szkoda czasu na oglądanie nie mówiąc już o kasie za kino.

Lucek_3

Hmm... film nie jest wcale aż TAK zły. Owszem fabuła raczej mało złożona, aczkolwiek nie którzy mają prblemy ze zrozumieniem złożonej fabuły <przykładem jest Prestige> - takim film polecam. Jeśli ktoś lubi le parkour to może coś znaleźć coś dla siebie gdyż w taki sposób przemieszczają się bohaterowie - oczywiście tylko członkowie loup-garou - w filmie. To troszkę mnie zraziło, gdyż pomysł wydaje się banalny i każdy wie o co chodzi :P. Ale nie uważam, że ten film jest beznadziejny, można go oglądnąć w deszczowy wieczór tak dla rozrywki;)