Czy wiesz ktoś jaki wykonawca śpiewa piosenkę pod konie trailera? Wydaje mi się że to nightwish ale nie jestem pewien. Może byc dobry film. Czekam na niego i mam nadzieję że się nie zawiode.
Nie byl blisko tylko trafil, a ty sie pomyliles ;-)
Tak jak kolega wyzej napisal - Within Temptation - Stand my ground z albumu The Silent Force.
Powtórze:Within Temptation:D Mam nadzieje że muza takiego typu będzie w tym filmie.
W ogóle super piosenki ma ten zespół. Szczególnie mi się podoba "Angel" ale ta też jest niczego sobie. Ma klimacik :)
Po co wszyscy się powtarzają jak już raz została wymieniona poprawna odpowiedź? Chcecie się popisać czy coś? o_O
Każdy nie może znieść, że nie jest pierwszy i chce się popisać, że to wie :)
Boska kapela słucham już ze 2 lata ale ich teledyski mi się bardzo bardzo nie podobają.
tak czy siak EOT.
Już nie przesadzaj :P Ja np nie pisałam z myślą popisania się, bo wcale nie wiedziałam, że to właśnie WT śpiewają tą piosenkę. Sama miałam zakładać podobny temet, ale poszukałam sobie w starych. I właśnie o to chodzi, żeby więcej osób go zobaczyło, bo piosenka jest naprawdę b. dobra. A skoro już taki topic jest to czemu miałabym się nie wypowiedzieć i poprzeć, że rzeczywiście mi się podoba. Wolny kraj. Wg mnie od tego jest forum, żeby ludzie się wypowiadali, dyskutowali, wymieniali poglądy. Co, lepiej by było, jakby nikt nic nie pisał?
spokojnie, przeciez nikt o Tobie nie pisal :P jestes przeczulona; ten post odnosil sie do osob, ktore masowo jedna po drugiej podaja te sama odp w jednym temacie - fajnie gdyby ludzie czytali posty swoich rozmowcow, ale co tam...
Tak naprawde chcialam napisac to samo, co moj szanowny przedmowca, na ktorego nakrzyczlas :D no ale nie bede sie juz powtarzala, skoro raz juz ktos to napislal. powiem tylko: zgadzam sie :D