Filmik calkiem calkiem, nie porownywal bym go do Underworlda, jak niektorzy, a dlatego ze film jest o innych motywach i motywikach.
Filmik spoko! Dobra muza, dobre zdjecia, fajni glowni aktorzy!
SPoko!
polecam 8/10!
Film kojarzy sie z underworldem przede wszystkim ze wzgledu na scenografię. Poza tym to bardziej romans niż horror czy film fantasy. niektóre dialogi zwalały mnie z nóg - niestety w sensie negatywnym. IMO ogólnie 6/10 to totalny max jaki filmowi się należy
bardzo chciałam obejrzeć ten film ze wględu na to jak wielkie i pozytywne wrażenie zrobił na mnie Underworld (podobna tematyka - wilkołaki itp) a tu.. zonk! nie podobało mi się w jaki sposób tu ich przedstawiono i w ogóle czegos tu brakowało choć miejscami przyznam było ciekawie. np. fajny początek filmu dzięki czemu zapowiadał się nieźle. Ciekawe wzmianki o wilkołakach - historyczne. Do tej pory nazwisko Martinez kojarzyło mi się z niezłymi pordukcjami niestety tego filmu do takich nie mogę zaliczyć a szkoda mogli podkręcic fabułę. Troche dziwne, że ten "przywódca" wybierał kolejną partnerke spośród rodziny w tym przypadku miała to być córka jego brata :-| trochę niesmaczne.
powiem krótko UNDERWORLD RULEZ ;-) czy jest jakiś film o podobnej tematyce co może mu dorównać? jak tak uważacie dajcie przykłady bo chętnie bym taki film obejrzała :-)