Krew jak czekolada

Blood and Chocolate
2007
5,8 14 tys. ocen
5,8 10 1 13640
Krew jak czekolada
powrót do forum filmu Krew jak czekolada

Dla mnie świetny i zasługuje na mocne 8. Obniżyłam ocenę jedynie ze względu na dość pospolitą fabułę i przewidywalność. Takie historie się powtarzają lecz mają w sobie magię, którą można ukazywać od nowa i od nowa. Ludzie od ekranizacji książek oczekują czegoś wielkiego lecz jeśli oni by byli reżyserami to jestem pewna, że zrobili by coś dużo gorszego. Łatwo każdemu mówić zza klawiatury.

Neemeyeeth

Masz absolutną rację. Też dałam 8 i zgadzam się z kazdym Twoim stwierdzeniem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
rosaria

Bardzo i to bardzo się cieszę widząc, że są jeszcze ludzie myślący. Jestem szczęśliwa widząc kogoś kto używa głowy i nie stara się niczego na silę udowodnić. Cieszę się widząc kogoś kto potrafi coś ocenić racjonalnie. Dziękuje za to, że jesteś i również serdecznie pozdrawiam.

Neemeyeeth

Procentowo to czego tu wiecej: Fantasy, Horroru, czy Romansu? Uwielbiam horrow, fantasy lubie, ale romanse przyprawiaja mnie o mdlosci... A jak film jest porownywany do Zmierchu to boje sie, ze nie mam co zaczynac ogladac. A ze nie lubie zaczynac i nie konczyc to pytam :)

ocenił(a) film na 9
Krwawa_Orlica

Powiem szczerze. Film jest takim romansidłem fantasy, a horroru jest w nim znikoma ilość. Jest to jednak taki romans, który ogląda się naprawdę przyjemnie. Moja przyjaciółka, która nienawidzi romansów obejrzała go ze mną i jej się spodobał, więc zachęcam cię. Przyjemny w odbiorze film o fajnej fabule.