Krew nocy letniej

Summer of Blood
2014
4,2 607  ocen
4,2 10 1 607
5,0 6 krytyków
Krew nocy letniej
powrót do forum filmu Krew nocy letniej

0/10 Szkoda słów

ocenił(a) film na 1

Zmarnowane 1.5 godziny i wieczór.

ocenił(a) film na 1
makr

Tragedia, jeszcze mam dreszcze obrzydzenia. Brr!

ocenił(a) film na 1
kanari

Kto ceni choć trochę swój czas, powinien omijać ten shit na odległość..

ocenił(a) film na 1
makr

Racja :)

ocenił(a) film na 3
kanari

popieram! głupkowaty film.

ocenił(a) film na 1
kanari

To chyba najgorszy film jaki kiedykolwiek zaserwowało ludziom "Ale Kino"... a miałam taki szacunek i sympatie do tego kanału :(

ocenił(a) film na 1
Rejka

Ten film pokazuje, że alternatywa i kicz to dwie różne kwestie. Ten film jest koszmarny.

ocenił(a) film na 1
makr

Rzeczywiście, trudno o gorszy film. Łączę się w bólu. Osobiście męczyłem ten szajs na dwa razy, pomimo względnie krótkiego czasu trwania i to przede wszystkim po to żeby mieć moralne prawo wystawienia skrajnie negatywnej oceny. Twórca tego "filmu" najwyraźniej leczy swoje kompleksy i zaprawia to swoim prymitywnym humorem, czego żałosny efekt możemy obserwować. Obleśny, zapuszczony grubas umawia się na randki z atrakcyjnymi kobietami i uprawia seks z trzema kobietami jednocześnie (chyba taki delikatny spoiler nikomu nie zaszkodzi), choć w rzeczywistym świecie średnio to widzę. O tym jak to coś jest koszmarne można by się jeszcze rozpisać ale tak jak jest w tytule tematu: "szkoda słów". Szkoda słów i czasu, którego i tak zmarnowałem około 80 minut na obejrzenie tego syfu mianującego się filmem.