Niestety ale film dupy nie urywał jedynie klimat filmu mi się podobał najbardziej ^^ zdecydowanie lepszym filmem z tego roku jest non-stop (dla mnie) . Film jak najbardziej do obejrzenia ale tylko na jeden raz i w sumie polecam :)
Bez złośliwości chciałbym zapytać, skąd się wzięła dziwna maniera stawiania znaków zapytania po spacji? W polszczyźnie tego nie ma. Nie wierzę, że uczą takiego formatowania tekstu w szkołach. Skąd więc się to wzięło? Pytam, bo na forach coraz częściej się z tym spotykam...
Prawdopodobnie dlatego, że pisząć na klawiaturze praktycznie po każdym wyrazie naciska się spacje(tak z automatu).
Non-Stop nie jest znowu takie idealne, ile to już filmów było o porwaniu samolotu? Co prawda wpleciono tam niezbyt skomplikowaną intrygę, ale to i tak nie ratuje wspomnianej produkcji. Na jeden raz, no i oczywisty happy end. Mocno przerysowany i nic poza tym, gra aktorska niezła. Film na jeden raz. Kroczącego wśród cieniu jeszcze nie oglądałem, więc się nie wypowiem.
Powinnienes sie cieszyc ze film ci dupy nie urwal, przynajmniej masz na czym siedziec hehehe
dziwne,że dla mnie dobry film-dałem 7,a tobie dupy nie urwał-do obejrzenia na raz i dałeś 8?
Jak mi dupy nie urywa to daję od 4 lub 5.
Film na 8,to już naprawdę coś dobrego
Widocznie inaczej od Ciebie ocenia filmy :) Ja też nie wzoruję się podpisami ocen na filmwebie. Dla mnie film na 8 to taki, który mi się podobał i nie mam niczego do zarzucenia.
a jak mozna INACZEJ traktować skale na filmwebie. ocena 8 na 10 mowi sama za siebie. a jak ktoś jest głupi tak jak ty i chcialby inaczej traktowac 8 na 10 to ma pod spodem wytłumaczone: "bardzo dobry". natomiast "ujdzie" znajduje się pod 4. matole.
Nie wczuwaj się tak, jak będę chciał to będę dawać jedynki arcydziełom :)
Oceniam dla siebie, a nie dla jakichś szalonych komentatorów filmweba, którzy tylko patrzą jakie dałem oceny. Zrobiłem błąd pisząc tutaj swój pierwszy komentarz i już na pewno kolejnego nie napiszę :)
Nie pozdrawiam :)
Jak dopisałem ten klimat mi się bardzo spodobał i nie które wątki w tym filmie sama gra Liama też dobra głównie za to dałem 8 jak mi się coś bardzo podoba to 9 a jak wszystko idealnie cacy efekty , rola , sens filmu etc . itp . itd to daje 10 :).
Ogólnie ten film nie jest zły ale i nie najlepszy naprawdę zwiastun bardzo obiecuje ale po obejrzeniu filmu tylko 8 :D
Dlatego nie oglądam zwiastunów bo zbyt wiele zdradzają by zachęcić do obejrzenia.Często są to najważniejsze wydarzenia w filmie
Znaczy ten zwiastun był bardzo obiecujący jednak ogólnie wnikając w film to pomógł ten mały nigger jakby nie on pewnie by ich nie znaleźli to mnie wkurzyło... ;]
" (...) Ogólnie ten film nie jest zły ale i nie najlepszy naprawdę zwiastun bardzo obiecuje ale po obejrzeniu filmu tylko 8 (...)". ile ty masz lat? 12? zyjesz w swiecie w ktorym jak coś nie ma 9/10 lub 10/10 to jest totalną lipą.. dorośnij matołku. i naucz się czytać. pod 8 na 10 masz wyjaśnione - film bardzo dobry... UJDZIE to ty masz pod 4. gimbazo.
Tak mam 12 lat pozdrawiam i film mogę oceniać jak sobie chcę i za co chcę. ""Mówi to ten co kevina na arcydzieło ocenił"" bez komentarza.
Poza tym nie napisałem nigdzie że mi się ten film nie podobał tylko że dupy nie urwał wiele innych rzeczy mi się w tym podobało i go w pierwszym poście polecałem nawet więc się nie wypowiadaj jak Ci się moja ocena nie podoba to mi bardzo przykro :(((((
Przecież "Non-Stop" to niezamierzona komedia a "Krocząc..." to całkiem niezły filmik w swoim gatunku.
8/10 oznacza bardzo dobry. Rzecz wyraźnie powyżej przeciętnej.
Odniosłem się tylko do oceny autora wątku, który dając bardzo wysoką ósemkę oznajmia, że film dupy nie urywa...
Prawda - nie urwał dupy ale czegoż można oczekiwać od średniaczka, obejrzeć i w siną dal - 5/10 !!!