Krocząc wśród cieni

A Walk Among the Tombstones
2014
6,6 48 tys. ocen
6,6 10 1 47846
5,8 16 krytyków
Krocząc wśród cieni
powrót do forum filmu Krocząc wśród cieni

Niestety ale film dupy nie urywał jedynie klimat filmu mi się podobał najbardziej ^^ zdecydowanie lepszym filmem z tego roku jest non-stop (dla mnie) . Film jak najbardziej do obejrzenia ale tylko na jeden raz i w sumie polecam :)

ocenił(a) film na 3
Adameczek1995

non stop ?? to jakaś kpina z filmu ?? bo nie wierze w to co czytam.

ocenił(a) film na 6
Maverick0069

Bez złośliwości chciałbym zapytać, skąd się wzięła dziwna maniera stawiania znaków zapytania po spacji? W polszczyźnie tego nie ma. Nie wierzę, że uczą takiego formatowania tekstu w szkołach. Skąd więc się to wzięło? Pytam, bo na forach coraz częściej się z tym spotykam...

ocenił(a) film na 3
per333

Prawdopodobnie dlatego, że pisząć na klawiaturze praktycznie po każdym wyrazie naciska się spacje(tak z automatu).

użytkownik usunięty
Adameczek1995

Non-Stop nie jest znowu takie idealne, ile to już filmów było o porwaniu samolotu? Co prawda wpleciono tam niezbyt skomplikowaną intrygę, ale to i tak nie ratuje wspomnianej produkcji. Na jeden raz, no i oczywisty happy end. Mocno przerysowany i nic poza tym, gra aktorska niezła. Film na jeden raz. Kroczącego wśród cieniu jeszcze nie oglądałem, więc się nie wypowiem.

ocenił(a) film na 6
Adameczek1995

Powinnienes sie cieszyc ze film ci dupy nie urwal, przynajmniej masz na czym siedziec hehehe

ocenił(a) film na 7
Adameczek1995

dziwne,że dla mnie dobry film-dałem 7,a tobie dupy nie urwał-do obejrzenia na raz i dałeś 8?
Jak mi dupy nie urywa to daję od 4 lub 5.

Film na 8,to już naprawdę coś dobrego

ocenił(a) film na 7
Corrolek

Widocznie inaczej od Ciebie ocenia filmy :) Ja też nie wzoruję się podpisami ocen na filmwebie. Dla mnie film na 8 to taki, który mi się podobał i nie mam niczego do zarzucenia.

ocenił(a) film na 6
Shooter23

a jak mozna INACZEJ traktować skale na filmwebie. ocena 8 na 10 mowi sama za siebie. a jak ktoś jest głupi tak jak ty i chcialby inaczej traktowac 8 na 10 to ma pod spodem wytłumaczone: "bardzo dobry". natomiast "ujdzie" znajduje się pod 4. matole.

ocenił(a) film na 7
mercx

Nie wczuwaj się tak, jak będę chciał to będę dawać jedynki arcydziełom :)
Oceniam dla siebie, a nie dla jakichś szalonych komentatorów filmweba, którzy tylko patrzą jakie dałem oceny. Zrobiłem błąd pisząc tutaj swój pierwszy komentarz i już na pewno kolejnego nie napiszę :)
Nie pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
Corrolek

Jak dopisałem ten klimat mi się bardzo spodobał i nie które wątki w tym filmie sama gra Liama też dobra głównie za to dałem 8 jak mi się coś bardzo podoba to 9 a jak wszystko idealnie cacy efekty , rola , sens filmu etc . itp . itd to daje 10 :).

Ogólnie ten film nie jest zły ale i nie najlepszy naprawdę zwiastun bardzo obiecuje ale po obejrzeniu filmu tylko 8 :D

ocenił(a) film na 7
Adameczek1995

Dlatego nie oglądam zwiastunów bo zbyt wiele zdradzają by zachęcić do obejrzenia.Często są to najważniejsze wydarzenia w filmie

ocenił(a) film na 7
Corrolek

Znaczy ten zwiastun był bardzo obiecujący jednak ogólnie wnikając w film to pomógł ten mały nigger jakby nie on pewnie by ich nie znaleźli to mnie wkurzyło... ;]

ocenił(a) film na 6
Adameczek1995

" (...) Ogólnie ten film nie jest zły ale i nie najlepszy naprawdę zwiastun bardzo obiecuje ale po obejrzeniu filmu tylko 8 (...)". ile ty masz lat? 12? zyjesz w swiecie w ktorym jak coś nie ma 9/10 lub 10/10 to jest totalną lipą.. dorośnij matołku. i naucz się czytać. pod 8 na 10 masz wyjaśnione - film bardzo dobry... UJDZIE to ty masz pod 4. gimbazo.

ocenił(a) film na 7
mercx

Tak mam 12 lat pozdrawiam i film mogę oceniać jak sobie chcę i za co chcę. ""Mówi to ten co kevina na arcydzieło ocenił"" bez komentarza.

ocenił(a) film na 7
mercx

Poza tym nie napisałem nigdzie że mi się ten film nie podobał tylko że dupy nie urwał wiele innych rzeczy mi się w tym podobało i go w pierwszym poście polecałem nawet więc się nie wypowiadaj jak Ci się moja ocena nie podoba to mi bardzo przykro :(((((

Adameczek1995

Przecież "Non-Stop" to niezamierzona komedia a "Krocząc..." to całkiem niezły filmik w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 6
Adameczek1995

Dupy nie urywa i ocena 8/10?

ocenił(a) film na 3
per333

Non stop to najgroszy film Neesona.

ocenił(a) film na 6
Maverick0069

8/10 oznacza bardzo dobry. Rzecz wyraźnie powyżej przeciętnej.
Odniosłem się tylko do oceny autora wątku, który dając bardzo wysoką ósemkę oznajmia, że film dupy nie urywa...

ocenił(a) film na 3
per333

Jakby mu urwało postulowałby do Admina by można była przyznać ocene 20 :)

ocenił(a) film na 5
Adameczek1995

Prawda - nie urwał dupy ale czegoż można oczekiwać od średniaczka, obejrzeć i w siną dal - 5/10 !!!

ocenił(a) film na 5
Adameczek1995

Może trzeba Ci granatu, nie filmu?