PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121880}

Kroniki Riddicka: Mroczna furia

The Chronicles of Riddick: Dark Fury
2004
7,1 8,7 tys. ocen
7,1 10 1 8680
3,0 2 krytyków
Kroniki Riddicka: Mroczna furia
powrót do forum filmu Kroniki Riddicka: Mroczna furia

Jak poprzednie dwa filmy, czyli Kroniki Riddicka i Pitch Black, byłe całkiem przyjemne, a ja za dzieciaka byłem wielkim ich fanem, to tak nowa część ssie totalnie. Nie warto
oglądać. Dlaczego? Tego możecie się przekonać w tym tekście ;)
Oto 10 powodów, które sprawią, że z miejsca odechce Ci się iść do kina na ten film:
http://anonimove.wordpress.com/2013/09/29/nie-idz-do-kina-na-nowego-riddica/

W tekście jest sporo spoilerów, ale pieprzyć to. Przeczytaj go koniecznie, a zaoszczędzisz dzięki niemu trochę czasu, pieniędzy i nerwów. Showtime!

ocenił(a) film na 8
AnonimekFILM

Na szczęście nie czytałem tych bzdur, w kinie byłem i było rewelacyjnie, KAPITALNY FILM! Pewnie ktoś Ci zapłacił bo nie sądzę by normalny człowiek z własnej woli takie idiotyzmy by pisał.

straightlines

popieram Riddick 3 to świetne oldskulowe kino dla twardzieli

Hrotghar

Trójkę ogląda się całkiem przyjemnie, ale poprzednie części były o wiele lepsze i szkoda też, że ta część nie wnosi prawie nic nowego do fabuły.

AnonimekFILM

Im bardziej tacy ludzie krzyczeli nie idź tym bardziej chciałam iść ,żeby wyrobić sobie własne zdanie. Nie żałuję. Potem poszłam jeszcze raz, bo raz było mi za mało. Jestem byłam i będę fanką postaci Riddicka. Tak, więc naprawdę udała ci sie antyreklama w celu wzbudzenia emocji i zachęcenia do obejrzenia :D