Nie wiem czemu ma tak niską ocenę? Niezła gra aktorska, trzymający w napięciu tylko te
zombie takie niedorobione.
Dokładnie, film dosć dobry, ocena bardzo zaniżona, jestem fanem filmów o zombie, oglądam wszystko co się nawinie w tym temacie i ten był jednym z lepszych (przynajmniej wg mnie). Dość realistyczne zachowanie ludzi, zero hollywoodzkich fajerwerków, raczej skupiający się na ludzkim zachowaniu w obliczu zagłady niż samej nawalance truposzy. Może ludzie spodziewali się więcej nawalanek i latających po ścianach zombiaczych flaków, nie wiem. Jedyny minus to trwanie filmu. Wg mnie trochę za dlugo trwal i troche dłużyzn w nim było.
Znakomity , trzymający w napięciu cały czas, dla mnie ideał .Bardzo w sumie realistyczny, nie mamy ani wszechmocnych bohaterów, niepotrzebnego patosu, jest za to opowiedziana historia lojalności, miłości, odpowiedzialności za innych... Czysta "realność", tak sobie wyobrażam świat po takiej katastrofie. Na dziś dla mnie najlepszy film post-apokaliptyczny. Bez wahania 10/10.
jak na amatorski film jest bardzo dobry. Trzyma w napieciu lepiej niz nie jedna "amerykanska" produkcja za kilka razy wieksza kase
Gra aktorska raczej kuleje imo, główny bohater podobny do Clooneya trochę ratuje sytuacje. No i właśnie niedorobione zombiaki to największy mankament w filmach o zombiakach.
Też się dziwie, że ma tak niską ocenę. Dzięki Bogu nie sugeruje się notami ^^ :P A tak serio...dla większości osób, jak nie ma super wybuchów, efektów i zombiaczek z gołymi cycami to film jest nudny :D Nie oszukujmy się, połowa osób dająca niską notę to pewnie na przewijaniu oglądała xD